top of page

NYHET SOM INTENSIVT BOOSTER HUDKVALITET, GLØD OG SPENST!Har du noen gang tatt en kur?

Svaret er helt sikkert ja, da vi har utallige kurer vi er godt kjent med. Hårkur for å gi håret næring og glans, kosttilskudd for å styrke immunforsvaret og slankekur, hvem har ikke vært igjennom utallige? Ja, vi har også digital detox kur -en avvenning fra mobil avhengigheten.

En kur er en konsentrasjon av aktive ingredienser for å gi en maksimal effekt på raskest mulig måte. En intensiv behandling.


Filorga har alltid søkt etter så konsentrerte løsninger som mulig. Det hele startet med mesoterapi. Etter hvert ble de samme unike ingrediensene innkapslet slik at vi nå har disse i alle merkets kremer, serum og masker. Deretter fikk vi produktlinjen NCEF, en linje som består av: essenser, serum, fuktighetskremer, masker og øyekremer. NCEF linjen inneholder hele 10 ganger så mye av den unike kjerneformulaen -et produkt i denne linjen tilsvarer en mesoinjeksjon!


Nå er trenden enda mer konsentrerte produkter.

NCEF-Shot er en 10-dagers intensiv kur med en konsentrasjon av den unike kjerneformulaen, som tilsvarer en mesoinjeksjon per dag!Hva betyr dette for deg og meg? Hva er det vi vil se?

En tydelig forbedret hudkvalitet, mindre linjer og rynker, bedre spenst, fornyet glød, hudtone og hudstruktur!


Hva er NCEF? Hva inneholder Filorgas unike kjerneformula?

En perfekt sammensetning av viktige aminosyrer, vitaminer som A, B, C, E, mineraler, co-enzymer, antioxydanter og hyaluronsyre, som jobber dypt ned i huden, helt ned i dermis der fibroblastcellene boostes til å øke kollagen og hyaluronsyresyntesen.

NCEF-Shot er en intensiv konsentrert superdiett med nøyaktig det huden har behov for!Slik bruker du produktet:

  • Produktet påføres morgen og kveld.

  • Fyll pipetten til 0,75 ml merket, og varm produktet i hendene før påføring.

  • Påfør produktet over ansikt, hals og bryst.


NCEF-Shot kan brukes sammen med alle linjene i Filorga. Etter rens, før essense og eventuelt før serum. NCEF-Shot passer alle hudtyper og anbefales som en kur 3-4 ganger i året, ved sesongskifte, perioder med stress, eller når en føler at huden er ekstra sliten og en trenger en boost.


NCEF-Shot, en 10-dagers intensiv behandling for forbedret hudkvalitet, rynker, spenst og glød!
Ilona, Filorga

bottom of page