top of page

NYHET FRA BJÖRN AXÉN

Hos Björn Axén hyller vi hårentusiasten, han eller hun som tar vare på håret og ønsker å uttrykke sin person og visjon gjennom sin frisyre. Livet til en ekte hårentusiast kan bety stor belastning på håret. Et av de største problemene er ekstrem varme, men alt fra vask, børsting, styling, solskinn, eksos - ja og til og med hvilket hårtilbehør du bruker skader og tørker ut håret. På sikt kan håret føles utmattet, kjedelig og stripet. Imidlertid er det mye du kan gjøre for å forhindre skade og beskytte håret ditt.


Repair Anti Break Treatment er det nyeste tilskuddet i Björn Axéns bestselgende produktserie Repair.

- Vi ser at folk bruker mer og mer tid på håret. Mange drømmer om langt og rett hår, men har kanskje ikke den hårkvaliteten de ønsker. Her så vi et gap og begynte å undersøke mulighetene for å utvikle produktet som alle trenger for å skape de beste forholdene for håret sitt. Resultatet ble Repair Anti Break Treatment - en hyllest til alle hårentusiaster, sier Johan Hellström, frisør og eier av Björn Axén.


Björn Axén Repair Anti Break Treatment

En varmebeskyttende leave-in behandling som styrker håret og forhindrer splittede hårtupper og slitasje. Beriket med naturlig vitamin E og provitamin B5 som gir beskyttelse, glans og fuktighet uten å tynge håret ned. Resultatet blir et sterkt og ettergivende hår som er lett å sortere ut, uten en produktfølelse. Produktet er dermatologisk testet og vegansk, samt har en frisk, allergivennlig duft. Passer til alle hårtyper.

Påføring:

Påfør i håndkle-tørket hår og style etter ønske. Kombiner med Repair Shampoo og Repair Conditioner for å forsterke den reparerende og gjenoppbyggende effekten.Repair Shampoo - Shampoo for deg med skadet eller svært tørt hår. Med høy konsentrasjon av pleiende mineraler fra havet som bygger opp skadet hår og øker elastisiteten, samt Sea Silk – fuktbevarende alger som vitaliserer og pleier både hår og hårbunn. Økologisk arganolje og Sea Lavender vitaliserer og pleier både hår og hårbunn.


Repair Conditioner- Balsam for deg med skadet eller svært tørt hår. Inneholder høy konsentrasjon av pleiende mineraler fra havet som bygger opp skadet hår og øker elastisiteten. Har en meget flokeløsende og glansgivende effekt.


Repair Deep Conditioning Repair Hair Mask- Overdådig innpakning som gjør underverker på skadet og meget tørt hår. Inneholder en svært høy konsentrasjon av pleiende mineraler og proteiner fra havet som bygger opp skadet hår og øker elastisiteten. Økologisk arganolje og Sea Lavender vitaliserer og pleier både hår og hårbunn.


bottom of page