top of page

Norsk merke får med makeup-artist Tomas Erdis på laget

De plantebaserte partyglitter produktene til Glitter Eco Lovers® opplever en kraftig etterspørsel til tross for Corona og to somre uten festivaler og eventer. Tomas Erdis som er kjent for å være godt over middels glad i glitter blir nå medeier i selskapet.


Glitter Eco Lovers® ble lansert i 2018 for styling av musikkglade mennesker på festivaler og arrangementer. Siden den gang har det norske merket blitt innlemmet i porteføljen til flere store nettbutikker i Norge og Sverige, og det siste året har etterspørselen vokst så mye at eier Charlotte Bakke har valgt å hente inn en forretningspartner samt et knippe investorer.


- Det gleder meg stort å få inn en partner som Tomas som er så utrolig dyktig på sitt felt, og i tillegg deler de samme verdiene som Eco Lovers er tuftet på, sier gründer Charlotte Bakke, før hun legger til:


- Tomas har en unik posisjon i makeup-verden i Norge og vet alt som rører på seg av trender. Jeg har selv en god posisjon i festival-verden. Dette gjør at et partnerskap mellom oss er midt i blinken.Erdis ønsker fokus på vegansk kosmetikk som ikke er testet på dyr

- Jeg ELSKER glitter, noe som alle som kjenner meg og alle som følger med på sosiale medier vet. Det faktum at Glitter Eco Lovers er et plantebasert miljøvennlig glitter, som også er vegansk og cruelty-free, gjorde at jeg raskt skjønte at dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå ifra meg.


Investor DJ Martine Hammervold-Austinat, en selvproklamert makeup-geek og glittermonster som har samarbeidet med Bakke nesten siden oppstart, sier:


- Eco glitter passer helt perfekt sammen med mitt klubbkonsept DRAMAqueen, og jeg gleder meg til å utrydde plastglitter for all fremtid sammen med Eco Lovers gjengen.


Komiker og glitterelsker Trine Lise Olsen er også overbevist om at bioglitter er fremtiden og føler at dette er riktig for henne og satse på.
Forbrukere ønsker miljøvennlige alternativer

Bioglitter blir primært produsert av cellulosen av hovedsakelig eukalyptustrær og er 87% nedbrytbar. Eukalyptustrærne er plantet og høstet etter økologisk standard og sertifiserte plantasjer som opererer i henhold til PEFC ™.


Ordinært glitter er tradisjonelt laget metallisert plastfilm i store ark som hakkes opp i små biter. Disse små partiklene forsvinner ofte ut i miljøet, enten de blir vasket av ansiktene våre eller drysser av et gavekort, og kan ende opp i havet eller i naturen.


- Vi ser at veldig mange forbrukere har fått øynene opp for hvor skadelig konvensjonelt plastbasert glitter er for miljøet og for maritimt liv. Når vi nå har et alternativt glitter er det et enkelt skifte over til bioglitter, sier grunnlegger Charlotte Bakke.

Shop produktene her: Glitter Eco Lovers produkter


Om Eco Lovers AS

Eco Lovers ble stiftet i 2018 med Charlotte Bakke som eier. Det ble nylig stiftet et aksjeselskapet hvor Tomas Erdis går inn som 25% medeier, Charlotte Bakke som skal eie 61% og 6 mindre investorer som vil eie totalt 14%.

Eco Lovers AS eier det kosmetiske merket Glitter Eco Lovers® som består av makeup produkter laget av bioglitter som er vegan og cruelty-free. Vi har som mål å bruke minimalt med plastemballasje og jobber kontinuerlig med bærekraft og miljø.

bottom of page