top of page

New in!!Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation ❤

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation synkroniserer seg med huden din for å både se og være på sitt beste. Den er vektløs, adaptiv, nydelig konsistenser som enkelt påføres for vakker og frisk hud. Dette er en powder foundation som passer perfekt til deg som vil ha en long lasting makeup men som likevel ønsker at den skal føles vektløs.Pudderet inneholder ActiveForceTM Technology som er utviklet for å tilpasse seg huden din og det du trenger. Den er motstanddytkig I forhold til olje, varme, luftfuktighet og bevegelse, slik at du får en vakker finish som varer hele dagen.


Et silkemykt pudder som kan påføres tørr eller våt for en naturlig finish. Den unike dobbeltsidige svampen er designet for å gi riktig mengde pudder. Bruk den hvite siden for tørr applikasjon og den sorte siden for våt applikasjon. Du kan selv bygge den opp til ønsket dekkevne.

Fargene er inspirert av Ki— konseptet av liv som gir energi til levende og livløse objekter. Navnene refererer til materialer som finnes i Japansk natur, design og arkitektur. Pudderet finnes i totalt 16 farger.

bottom of page