top of page

NEW IN - MyClarins ❤

Skrevet av Andrea, salgskoordinator Cocopanda.se og Cocopanda.dk


Repost ( https://www.clarins.co.uk/my-clarins/)

MyClarins er en helt ny hudpleieserie fra Clarins med 9 ulike produkter som skal gi fukt og balansere alle hudtyper.

Ikke bare ser MyClarins serien super lekker ut men den er og vegansk 🐭, fri fra sulfater, parabener & produktene inneholder 88% naturlige ingredienser 💧🍓🍍🥥🥕

(blandt annet kokosnøttvann YUMMY! 🥥)


Repost ( https://www.clarins.co.uk/my-clarins/)

Serien består av disse produktene:

Rengøring:

Re-Move Cleansing kommer både som rengjøringsmelk og skummende rensegele

Re-Move Micellar Cleansing Milk er akkurat det du trenger når du ønsker en fantastisk glød til huden på morgenen eller for å fjerne sminken på kvelden. Kombinasjonen av micellarvann og komforten til en rensemelk gjør at huden føles ren, frisk og du oppnår en vakker glød 🌟.

Passer til alle hudtyper.Re-Move Purifying Cleansing Gel er en skummende rensegele. Hjelper å redusere porer og urenheter å fjerne overflødig olje i huden. Passer alle hudtyper.Dagkrem:

Re-boost Day Cream kommer I tre ulike typer for normal, dry og combination/oily. Her er det en krukke med intens fuktighet, naturlige ingredienser som gir glød. Jeg personlig er en jente med mye olje i huden min så jeg elsker Re-Boost Hydrating Mattifying Cream For Oily Skin som matter ned huden men som gir mye fukt ❤


Nattkrem/ nattmaske:

Re-Charge Relaxing Sleep Mask er en super lett og herlig nattmaske som du tar på før du går å legger deg. Hvis du synes det er litt stress med ansiktsmasker som må vasket av etter 30 min så er dette et must have. Denne intensive masken jobber hele natten for å drenere ,berolige og fukte huden., slik at du kan våkne opp med fuktet hud 💦! (Bruk 2-3 ganger i uken)


Fuktighetsspray:

Jeg elsker fuktighetsspray til huden, har 1 på kontorpulten min, 1 på nattbordet og en i baderom skapet. Perfekt når huden trenger litt ekstra fuktboost💧! Jeg sitter hele dagen foran pc og huden min blir dehydrert hvis jeg ikke bruker fuktspray, så jeg kan ikke prise fuktighetspray nok.

Visste du at fuktet hud absorberer produkter bedre? Så et lite tips er å spraye et mist før du appliserer et serum og fuktighetskrem. Re-Fresh Hydrating Beauty Mist inneholder 90% naturlige ingredienser bland annet kokosnøttvann 🥥.


Spot treatment:

Clear-Out en lett gél som tørker ut urenheter og gjør de mindre synlige. Beroliger utbrudd av urenheter og har anti-inflammatoriske egenskaper. Den er formulert til å begrense og stanse utbrudd av urenheter og er en beroligende, kjølende gel som gjør underverker for å redusere betennelse og begrense tette porer før de blir problemområder.


Pore-Less Blur And Matte Stick

Leter du etter et magisk viskelær som tryller vekk store porer og unødvendig glans i ansiktet? Pore-Less Blur and Matte Stick er en liten tryllestav når det gjelder å skjule porer og en skinnende T-Zone. Enten du påfører den etter fuktighetskrem eller bare som en touch up i løpet av dagen, vil hver påføring viske porer ut og huden mattes ned uten å føles tørr. Beriket med jordbærtre-ekstrakt 🍓 (som lukter så fantastisk som det høres ut), absorberes overflødig olje og glans. Resultatet? Huden mattes ned, føles myk og uten glans. Pore-Less er den ultimate side-kicken som er perfekt å ha i vesken 👜Ønsker dere alle en riktig fin helg<3

- Andrea


Vår ALLTID blide & fine Andrea<3

bottom of page