top of page

NCEF – fire bokstaver, stor betydning❣

Skrevet av Ilona Bartha, trener på FilorgaDet finnes en linje i Filorga som heter NCEF. Umiddelbart styrer en kanskje unna, bokstavene sier en ikke så mye. Andre linjer fra merket gir umiddelbar mening; time-filler for å fylle rynker, lift for løft og spenst, hydra for fukt. Men hopp ikke bukk over denne linjen NCEF, den inneholder nemlig ekvivalent dose revitaliserende ingredienser som en injeksjon anti-age behandling på klinikk.

Jeg skal forklare: New Cellular Encapsulatd Treatment er selve kjernen i Filorga.

50 revitaliserende ingredienser pluss hyalyronsyre blir kapslet inn og ført dypt ned i huden ved hjelp av et leveringssystem vi kaller kronosfærer. Ingrediensene er med på å skape et perfekt klima slik at aminosyrer danner viktig kollagen og elastin. Kronosfærene klarer å levere ingredienser dypt nede i huden, like dypt som i en mesoterapi behandling, men her er det helt uten nålestikk. Kronosfærene er som en mikroskopisk ball som frigjør lag etter lag med de revitaliserende ingrediensene. Et unikt system, huden mottar påfyll i løpet av hele dagen og får bearbeidet de ulike ingrediensene ekstra godt.


Vi har en hel linje i denne NCEF serien. Alle proppet med de aktive ingrediensene, her finner vi ti ganger mer NCEF enn i de andre Filorga produktene. Så hva betyr dette for huden? Det betyr store endringer på alle aldringstegn, fuktbalanse, linjer/ rynker, porestørrelse, fasthet og glød. Den perfekte linje for hud som viser tretthets- eller aldringstegn.


I denne linjen, som har nydelig ansiktspleie, serum og øyekrem finnes det et produkt som for noen er mindre kjent. Jeg kaller det mitt stjerneprodukt, NCEF- essence. En uoppdaget flytende juvel! Dette er et fuktvann som påføres etter rens, før videre ansiktspleie. Som en patch vil den gi intens fukt, men den hjelper også fukten til å fordele seg til alle hudcellene. Påfølgende pleie vil penetrere lettere ned i huden og fordele seg bedre.


Vi kan kalle det en «skin-apetizer». Den forbereder huden på den gode pleien som skal komme. I tillegg til betydelig økt fuktnivå får vi også økt beskyttelse mot forurensning.

Essensen føles fantastisk deilig å påføre, huden bokstavelig talt drikker den. Huden blir myk, fuktmettet, beroliget og klar.

Jeg anbefaler å prøve NCEF linjen – linjen med fire små bokstaver – med så utrolig stor effekt.


- Ilona

bottom of page