top of page

NÆRENDE OG FUKTIGHETSGIVENDE VINTERPRODUKTER FRA ARTDECO!

Vinteren og kulden er her for fullt, og du merker kanskje at både hud, lepper og øyne er tørre og sensitive? Heldigvis har Artdeco flere fantastiske produkter som gir deg ekstra fuktighet og næring i vinter.

Her finner du tre fantastiske produkter som passer perfekt til vinteren.


Rich Treatment Foundation

En flytende foundation som passer perfekt til tørr hud. Rich Treatment Foundation er veldig enkel å bruke da den er svært lett å blende ut. Resultatet er en jevn overflate og glødende finish. Den gir langvarig fukt, beskytter mot miljøet samtidig som den jevner ut rynker, linjer og urenheter. En trofast venn i sminkepungen gjennom vinteren!

Hydra lip booster

En fuktighetsgivende og siljemyk lipgloss med plumpingeffekt. Hydra Lip Booster passer for alle, men spesielt de med tørre lepper som man ofte får på vinteren. I tillegg inneholder den «Marine Filling Spheres» som jevner ut rynker og linjer, samt kollagen som forterker og fornyer hudens elastisitet.

Waterproof Maker Mascara

Sliter du med rennene øyne på vinteren? Ved å legge et lag med Waterproof Maker Mascara kan du fortsette å bruke din favorittmascara, men denne transparente formulaen vil nå gjøre den vannfast. Genialt for sensitive vinterøyne.


Finn dine favoritter fra Artdeco her.

bottom of page