top of page

My Lips Don’t Lie 💋


Denne sommeren er det fokus på leppene. Naturlige, fargerrike, glossy, det er utallige muligheter. I den anledning har Shiseido lansert tre nye leppeprodukter.


LipLiner InkDuo er en tynn og presis lipliner som gjør det enkelt å definere og korrigere leppeformen. Enten om du ønsker å følge din naturlige form eller å skape illusjonen av større lepper. Det magiske med denne liplineren er at den har en primer. Bruk primeren før selve liplineren for å skape den perfekte basen, slik at leppeproduktene dine sitter hele dagen. Dersom du har problemer med at leppestiften din blør utover, så er LipLiner InkDuo det perfekte produktet for deg. Den kommer i 12 ulike farger, fra nude til knall rød. Match leppestiften din, velg fargen som er lik din naturlige leppefarge eller miks lysere og mørkere farger for å skape dimensjon.


Tips: hvis du ønsker en helt naturlig look, bruk nr 01 Bare, start med primeren også fyll inn hele leppene med liplineren. Resultatet blir en «no makeup» look.

Hva er vel mer perfekt enn en farget leppebalm nå på sommeren? Vi vet at solen tørker ut huden, men ofte glemmer vi leppene. Nye ColorGel LipBalm er en fuktighetsgivende og næringsrik leppebalm som kommer i 15 ulike farger. Du kan bruke den alene eller bruke den under andre leppeprodukter, for eksempel under en gloss. Er du den som synes alle leppestifter er tørre og ubehagelige, så er dette en ny verden. Leppebalmen gir fuktighet, har lett dekkende farge og en glossy finish. Hva med å prøve en rød eller rosa leppebalm?

Tips: 104 Hibiscus er en pen ferskenfarge som passer perfekt når man er sommerbrun og huden stråler.


Solbrun hud, saltvann i håret og glossy lepper, det er virkelig sommerlooken. Men hva er vel mer irriterende enn klissete lipgloss hvor håret fester seg til leppene med en gang et lite vindkast kommer? Shimmer GelGloss er myke lipglosser som ikke klisser og håret ditt får være i fred. De inneholder shea smør og olje som øker fuktighetsnivået med 17%. Glossene finnes i 10 farger, og kombinasjonen av knust perle og olje gir en fantastisk glans på leppene. Du kan bruke de alene eller over andre leppeprodukter.

Tips: gloss nr 10 Hakka Mint blir transparent på leppene, men har en blå undertone som skaper illusjonen av hvitere tenner.


Gå sommeren i møte med freshe farger, fuktet lepper og et stort smil om munnen.

bottom of page