top of page

Mirakel serum fra ESTÉE LAUDER!Hva er det?

Et ferskenfarget, gel-lignende serum, Estée Lauders Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (ANR, for de som er kjent) er en av merkets bestselgere og har eksistert siden åttitallet. Et anti-aldring serum designet for å fungere mens du sover, det virker på linjer og rynker, sløvhet og tørrhet for mer ungdommelig og strålende hud.Hvem er det til?

ANR er først og fremst et anti-aldringsprodukt, men siden det er lett i tekstur og takler tørrhet, sløvhet og dehydrering så vel som de mer åpenbare aldringstegnene, er det ingen grunn til ikke å bruke det til forebygging og kur. Den ikke-komedogene, oljefrie og duftfrie formelen gjør den også egnet for fet og følsom hud. De med synlige aldringstegn vil se fordelene tydeligst.Hvordan bruker du det?

ANR er designet for å brukes hver eneste natt, og har en pipettedispenser for hygienisk anvendelse. Estée Lauders offisielle råd er å "bruke en dråpe på hver fingertupp på en hånd" og "berøre fingertuppene på begge hender sammen" før du masserer inn i huden, men for enkelhets skyld vil vi foreslå at to til tre dråper i god størrelse er nok, glattes over hele ansiktet etter rensing, men før fuktighetskrem.


Hvorfor er det et mirakel? Med tiden føles huden yngre og man ser en dramatisk reduksjon av eventuelle aldringstegn. Serumet forhindrer også skade fra alle negative miljøpåvirkninger, forurensning og UV-stråler. Hyaluronsyre skaper det optimale miljøet som huden trenger for å optimalisere sin naturlige reparasjonsprosess mens fuktighetsgivende og nærende i dybden. Huden føles mykere, mer fuktig og ser klarere og jevnere ut. Passer til alle hudtyperSe hele utvalget fra ESTÉE LAUDER her<3


- Lise

bottom of page