top of page

Mest populære lilla shampooer!

Lilla shampoo er et perfekt valg for deg som har blondt hår og ønsker å dempe gule toner i håret ditt. Den nøytraliserer gule pigmenter og inneholder proteiner som gir håret en kaldere nyanse. Har du brunt hår og ønsker å dempe oransje og røde nyanser, er blå shampoo et godt valg for deg. Lilla- og blå shampoo bør ideelt sett brukes én gang i uken for ønsket effekt, og du justerer tiden etter ønsket nyanse.AMIKA Bust Your Brass Cool Blonde Shampoo


Bust Your Brass Cool Blonde Shampoo er en shampoo for kalde blondfarger. Shampooen fjerner og nøytraliserer varme gultoner i et blondt hår. Naturlig blondine eller ikke, dette er den ultimate shampooen for deg! Med ultrafiolette pigmenter hjelper den med å bevare en lys, klar og kald farge i alle blonde nyanser. Den sørger for et vakkert resultat.


Kjøp produktet her: AMIKA Bust Your Brass Cool Blonde Shampoo

BYNOOR Violet Toning Shampoo


En 100% vegansk shampo spesielt utviklet for å ivareta og beskytte blondt hår. ByNoor Violet Toning Shampoen bidrar til å friske opp og vedlikeholde kalde nyanser i naturlig, farget eller lysnet hår. Inneholder fiolette pigmenter og bjørnebærekstrakt som bidrar til å nøytralisere uønsket gulskjær.


Kjøp produktet her: BYNOOR Violet Toning ShampooFUDGE Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo er en av de mest solgte sølvsjampoene i Norden og har nå blitt enda bedre! Denne sølvsjampoen fjerner effektivt gule og varme nyanser i et blondt hår, uten å tørke eller slite ut håret. Resultatet gir et sterkere og sunnere hår, med en blond og kald fargetone.

Sjampoen inneholder Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Fuktighetsbevarer, og bidrar også til å beskytte hår mot fargetap og skade fra varme, styling og miljø.


Kjøp produktet her: FUDGE Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo


IDA WARG Silver Shampoo

Silver Shampoo er en shampoo med lilla pigmenter som nøytraliserer gule og varme toner i blondt hår. Inneholder hveteproteiner som bidrar til å fukte, styrke og bygge opp skadet og slitt hår. Shampoen er vegansk og har en herlig duft av vannmelon.


Kjøp produktet her: IDA WARG Silver Shampoo


KEVIN MURPHY Blonde.Angel.Wash

Blond.Angel.Wash er en shampoo for blondt, kaldt og grått hår. Shampooen sørger for å oppfriske fargen, samtidig som den holder fargen kald og fresh. Den passer til alle blonde toner og inneholder blant annet lavendel for å bekjempe gulskjær i et blondt hår. I tillegg inneholder shampooen murumuru, shea og mango seed butter som gir fuktighet, elastisitet, volum og glans.


Kjøp produktet her: KEVIN MURPHY Blonde.Angel.Wash


REDKEN Color Extend Blondage Shampoo

Color Extend Blondage Shampoo er en fargebevarende og tonende shampoo for blondt hår. Renser skånsomt, toner og styrker blondt hår. Formel med ultrafiolette pigmenter og Trible Acid Protein Complex-teknologi for et styrket, klart, sterkt blondt hår. De ultrafiolette pigmentene bidrar til å bevare den blonde hårfargen mellom salongbesøk ved å holde oransje undertoner i sjakk.


Kjøp produktet her: REDKEN Color Extend Blondage Shampoo


KÉRASTASE Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo

Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo er en kraftfull lilla-shampoo som inneholder nøytraliserende ingredienser som fjerner gule undertoner. Shampooen er velegnet for kaldt bleket -og grått hår. Med regelmessig bruk beskytter denne shampooen mot gultoner og bidrar til at kjølige blonde toner forblir kalde lenger. Samt at den beskytter håret mot forurensende partikler, og gjenoppretter glans og mykhet. Formelen er beriket med en effektiv kombinasjon av hyaluronsyre og edelweiss-blomst som pleier og gir et glansfullt resultat.


Kjøp produktet her: KÉRASTASE Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo


FANOLA No Yellow Shampoo

No Yellow serien fra Fanola passer perfekt for grått, blondt, bleket eller stripet hår. Violette pigmenter nøytraliserer uønsket guleskjær og gjør håret mykt, glansfullt og silkemykt.


Kjøp produktet her: FANOLA No Yellow Shampoo
EVO Fabuloso Platinum Blonde Shampoo

Fabuloso Platinum Blonde Shampoo er en sterkt tonende shampoo som renser skånsomt og nøytraliserer uønskede gule toner i fargebehandlet hår. Shampooen forlenger kaldt resultat i fargebehandlet, blondt hår. Nærende ingredienser som mykgjør og styrker håret, og forlenger varigheten på fargen. Gjenoppbygger og ivaretar hårets fuktighetsbalanse for å unngå frizz og gir maksimal glans.


Kjøp produktet her: EVO Fabuloso Platinum Blonde Shampoo


SCHWARZKOPF Goodbye Yellow Neutralizing Wash Shampoo

Goodbye Yellow Neutralizing Wash Shampoo er en høypigmentert, nøytraliserende shampoo med direktevirkende blå og lilla pigmenter som motvirker uønskede gule toner. Shampooen inneholder et pH-nivå på 4,5 og gir dermed et effektivt og langvarig resultat.


Kjøp prouduktet her: SCHWARZKOPF Goodbye Yellow Neutralizing Wash Shampoo

bottom of page