top of page

MERAKI: DANSK HUDPLEIE OG AVSLAPPET ESTETIKK FOR HJEMMET

Deilig hudpleie og stilfullt tilbehør til bad og kjøkken venter på deg. Det danske livsstilsmerket Meraki pleier hendene dine med nærende såper og håndkremer, mens duftlys og oppvaskmidler fullender hjemmet ditt med en avslappet estetikk.

Såper og kremer med de beste ingrediensene

Meraki handler om hudpleie som kombinerer nærende og fuktighetsgivende ingredienser med deilige dufter. Ideelt når vinterluften tørker ut hendene. Og fikk vi sagt at de er sertifisert økologiske? Velg mellom et vell av sanselige dufter.


Silky Mist har en lett duft av hvit sitrusblomst og pleier med sitt innhold av jojobaolje og økologiske ekstrakter fra agurk og eple. Hvis du heller foretrekker peppermynte, så velg Linen Dew, som holder hendene fuktige og myke med aloe vera, avokadoolje og kakaosmør.

Alt det gode fra naturen fylles i flaskene, som også pynter på badet. For Meraki er opptatt av både funksjonalitet og design.


Utforsk utvalget her og møt vinteren med velstelte hender.


Fokuser på dufter

Har du noen gang tenkt på hvor viktig dufter er? Meraki snakker til sansene med sine duftlys og diffusorer som du kan bruke i hele hjemmet. Duftlysene spenner fra fruktig-friske toner til blomster, te og ingefær, mens diffuseren Nordic Pine tar deg med inn i skogen med sine noter av tre. Der hvor duftlysene sprer en koselig atmosfære med stearinlys, så er en diffuser et fint alternativ som du kan ha stående permanent på steder du ikke vil ha levende lys.


Skap en avslappet atmosfære med duftlys her.


Ikke glem kjøkkenet

Meraki er ikke bare hudpleie, men sørger også for at det er stil på kjøkkenet ditt. Her er det også fokus på duft og design i oppvaskmidlene. Det er mye enklere (og mer overkommelig) å ta oppvasken når du er omgitt av en deilig duft og en flaske som passer inn i innredningen din.

Blossom Breeze er den lett blomstrede duften med et streif av mynte og vanilje, hvor Forest Garden har en lett sitrusduft med toner av musk og te. Litt rekker langt, og derfor kommer oppvaskmidlene i pumpeflasker, slik at du enkelt kan dosere.


Få kontroll på kjøkkenet her.


Se hele utvalget fra Meraki her.

bottom of page