top of page

Med blanke ark og ROSA fargestifter til!

Skrevet av Kristin, Category Manager/Country Manager Blivakker.noDet er en utrolig god følelse med et helt blankt, nytt år. Når man kjenner at alle muligheter ligger foran seg - vi går mot lysere tider, kalenderen er tom (enn så lenge) og noe så banalt som helt ny skrivebok og ubrukt penn.


Dette året har følelsen i magen vært ekstra spennende for min del. Jeg har nemlig begynt i ny jobb her i BliVakker <3 Så langt har det vært en eneste stor glede.

BliVakker.no holder jo til i Kristiansand og det finnes et uttrykk som heter «det blide Sørland». Etter starten å dømme så har jeg bare en ting å si – DET STEMMER!


Her jobber det mange mennesker, ulike mennesker, i ulike posisjoner og fagfelt.

Alt vi gjør rundt nettbutikken vår gjøres her på huset på Mjåvann, så dere skjønner sikkert at her er det mye dyktige folk med god kompetanse.

Men det som har slått meg de første dagene her er at de utstråler en ærlig og ekte varme og interesse for meg som er ny i flokken. Ikke at de spør meg ut om hva jeg kan, hva jeg kan bidra med og sånne «kalde fakta», men heller hvem jeg er, hva de kan hjelpe med og hvordan jeg har det på jobb. Fy så heldig jeg er!

Så nå gjelder det å ta i bruk de rosa fargestiftene og begynne å fargelegge tilværelsen her i BliVakker.

Jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent med de skjønne menneskene som jobber her og de enda skjønnere kundene våre <3


- KristinVi ønsker deg hjertelig varmt velkommen Kristin<3


Kristin Waage, Category Manager/Country Manager Blivakker.no

bottom of page