top of page

MAX NÆRING, MAX KOMFORT, MAX REPARASJONFilorga Global Repair er linjen for den modne huden. Designet for den voksne kvinnen, kvinnen som faktisk føler seg yngre enn utseendet tilsier. For modne kvinner er ofte yngre inne i hodet sitt. Dersom hun er rundt femti, føler hun seg som tretti. Hun er jo like aktiv, hun trener, hun jobber, hun er på sosiale medier, hun er engasjert.. ja like mye som sin langt yngre kollega, venninne eller søster. Ofte ser vi at alder også er vanskelig å anslå. På avstand ser en moden kvinne moderne, sprek, ung og chic ut. Bare huden røper henne. Klart disse kvinnene også har et dypt ønske om å se så ung ut som hun faktisk føler seg.


Godt vi har linjen Global Repair. Dette er linjen som reparerer alle skader som har oppstått i løpet av årene. Produktene frisker opp gløden, jevner hudtone, demper rødhet, fyller dype rynker, løfter innsunkne partier, strammer den slappe huden og jevner pigmentflekker.

Også hudbarrieren blir reparert og styrket. Næringsstoff blir tilført slik at huden blir mer robust, tåler mer, skader oppstår ikke så raskt. En god beskyttelse mot videre ødeleggelser for hud som gjerne har blitt noe tynnere med årene.


Godt vi har Global Repair. Og så herlig at det nå kommer to nye produkter i linjen. Global Repair Essence er noe helt unikt. Agerer som hudens apetittvekker, forbereder til videre pleieprodukter. Baner veien ned til cellene slik at aktive ingredienser sluses jevnt ned og maksimerer effekten. Essensen stimulerer i tillegg hudens lipide barriere og vil umiddelbart gi komfort til tørr hud.

Serumet Global Repair Intensive stimulerer dypt ned i cellene. Inneholder retinol som gir fantastisk hudforbedrende resultat.Kremen Global Repair kan brukes både morgen og kveld. Fløyelsmyk og hurtig absorberende, overraskende tekstur når vi vet den er full av næring.


Den nye Global Repair Eyes & Lips er også et unikt produkt. Denne kommer på pumpeflaske, noe stadig flere foretrekker. Kremen vil både aktivere mikrosirkulasjonen rundt øyepartiet i tillegg til å aktivere lipidproduksjonen rundt munnen. Dermed blir både det sarte øyepartiet ivaretatt og de irriterende kysserynker på overleppen utjevnet. Et våkent øyeparti og et mer definert leppekontur blir resultatet.Godt vi har Global Repair. Max næring, max komfort, max reparasjon, på flaske, på pumpe og på krukke.

bottom of page