top of page

Masterclass! Vil du lære av en mester?

Skrevet av Lise, heldig deltaker på Masterclass<3


I går var vi ansatte i Brandsdalgroup så heldige å få være med på sminke kurs med vår talentfulle stylist fra BliVakker, Kenny Tonjeson.

Kenny er utdannet makeup artist og frisør, og har lang fartstid - hele 17 år har han arbeidet med styling både på teater,Tv og filmsett.


Kenny er ansatt i BliVakker som produktutvikler, butikkutvikler og stylist.

Bor du i på Sørlandet er du heldig å treffe ham i Blivakker Markens, hver mandag!

(anbefaler dere turen innom om dere trenger makeup tips!!)


Gårsdagen ble en åpenbaring for flere av oss. Men jeg kan jo bare snakke for meg selv og si at det var litt flaut å finne ut av hvor mye feil jeg har gjort, ha ha ha... Men det gledelige var å oppleve at makeup ikke er så komplisert som jeg har trodd. Alle kan klare det, sier Kenny, om man bare vet hvilke produkter man trenger/ønsker og hvordan bruke dem.


Jeg har herved bestemt meg for KUN å kjøpe produkter jeg forstår bruken av og ikke kaste meg over alt som ser gøy ut- uten å gidde å sette meg inn i det!


Dette var et test-kurs, derfor var vi heldige å være prøvekaniner. Ønsket er jo å kunne tilby våre kunder et slikt kurs.


Det var kjempe lett å forstå eksperten, han hadde med seg vakre Heidi, som han sminket og viste alle teknikker han snakket om. Da ble det ganske lett å forstå.


Modell Heidi

Vi lærte at hudpleie var en kjempe viktig del av makeup rutinen. Det er helt essensielt at man starter med et friskt og rent underlag, for å få optimalt resultat, uansett hvilken makeup look man velger å gå for.


I den forbindelse ønsker jeg å videreformidle Kennys tips til rens av huden, altså steg 1 i makeup prosessen: "Skinpreppen"


Med denne rensen til kombinert hud blir du kvitt alt av smuss og etterlater et friskt "lerret" å arbeide med.


Deretter påfører du et serum, og her viser jeg til Kennys anbefaling.

Serum er en slags vitamin bombe som beskytter huden.


Deretter påfører du din vanlige ansiktskrem.


Til slutt, før du starter selve påføringen av makeupen, legger du på et lag med primer. Det finnes flere varianter, men viser til Kennys anbefaling, Dette er et 2-i-1 produkt: både en primer og en strobing cream.

En primer, fyller ut fine linjer og porer, slik at concealer/foundation blir jevn.

Strobing creamen lysner og fremhever områder under makeupen.For denne gang deler jeg kun "skinpreppen", for det er noe jeg virkelig tror alle har et forbedringspotensiale på.Vil også tipse dere om å lese dette innlegget hvis du er i tvil om hvilke produkter du skal velge til din hudtype. Og er du usikker hvilken hudtype du har, så kan du finne ut av det her.


Har dere lyst å delta på et slikt kurs?


Ønsker dere en fortyllende helg<3

- Lisebottom of page