top of page

MAKSIMAL EFFEKT – MINIMUM TIDNoen av oss har benyttet den utvidete hjemme perioden til egenpleie, hjemmespa, masker, essenser, serum. Vi har hatt tid til overs, tid til oss selv. Andre er av den rastløse typen, den late typen, den bedagelige typen. For noen skal alt skje på minimum tid, for noen har tid til ansikts- og kroppspleie ikke vært prioritert. Men vi har alle et ønske om å ta oss godt ut, helst så raskt som mulig.

Filorga er kjent som en hudpleieserie som gir raske og synlige resultat. Produktene har myke, smidige teksturer, de trekker godt inn i huden, de dufter godt. Men det viktigste er at man så hurtig ser at de gir god effekt. Kanskje ikke så rart når vi ser innholdsfortegnelse, teknologi, utgangspunkt og historie. Etablert allerede på 70-tallet, med den hensikt virkelig å finne en unik formula som kunne gi huden en bedre hudkvalitet, ble Filorga et nummer en anti-age merke i Frankrike og leverte ingredienser til medisinske klinikker i hele verden. Direkte inspirert av ulike kosmetisk medisinske behandlinger gir produktene mindre linjer og rynker, fastere hud, økt glød, jevnere hudtone og mindre porer. Og dette allerede etter bare få dager!

Men hvilke produkter skal man velge for å få maksimal effekt på et minimum av tid? Her er noen tips til renseprodukt, peeling, maske, hudkrem og solprodukt. Alle som en del av det å oppnå en strålende sunn hud – nå!


Micellar Solutioneffekt på sekunder

Dette renseproduktet tar kun få sekunder å bruke. Smuss, make-up og øye make-up fjernes enkelt på en gang. Uten rengjøring av ansiktshuden vil ingen produkter gi effektivt resultat. Påfør på tørr hud med en bomulls pad. Vann behøves ikke. Fuktbalansen respekteres, irritert hud roes, ph-balansen opprettholdes. På et par sekunder er huden ren og klar. Brukes morgen og kveld.Scrub & Detox – effekt på 5 minutter

Få produkter er så effektive som denne peelingen som for ikke mange ukene siden kom på markedet. Vi får en ny hud effekt på kun få minutter. Ved å fjerne døde hudceller og så mye slaggstoff som mulig vil huden se ny ut. Påfølgende produkter vil ha enda større virkning, resultat vises hurtigere. Mekanisk og kjemisk peeling i kombinasjon med detox fra blant annet aktivt kull. Masser et par minutter, la ligge på huden et par minutter og skyll av med lunkent vann. Anbefales 2-3 ganger i uken. Peeling er et viktig produkt når man vil ha raske resultat.NCEF-Essence – umiddelbar effekt

Midt mellom serum og lotion. Et unikt produkt som klargjør huden for neste steg. Denne essensen bader huden med fuktighet, den vil også fordele og føre den viktige fukten ned i alle hudlag og til alle celler. Det er som et glass vann når man er tørst. Lindrer og beskytter. En blir lett avhengig. Et par dråper påføres direkte med hendene. Dersom huden føles stram er dette et must-have. Perfekt når hudpleien ikke føles tilstrekkelig og for å booste påfølgende produkter. Et par dråper morgen og kveld.Oxygen-Glow Mask – effekt på 10 minutter

Har du tid til ekstra 10 minutter får du godt betalt av denne krem masken. Dette er en ekspress maske som på en gang eksfolierer, detoxer og gir mye fukt. Perfekt om huden mangler glød. Masken gir en photo-shop effekt som umiddelbart synes. Har du en kommende anledning hvor du skal se ekstra flott ut kan masken brukes som en 7-dagers behandling. Hud-perfeksjon!


Oxygen-Glow Cream – umiddelbar effekt

En fuktighetskrem man umiddelbart ser resultat av. En mirakelkrem blir den kalt. Kremen inneholder ingredienser som gir og binder fuktighet til huden, den fyller cellene med viktig oksygen. I tillegg inneholder den ingredienser som fjerner uønsket slaggstoff. Fine micro-perler gir en perlemorsfinish, en photo-shop effekt. Kan brukes både morgen og kveld.UV-Bronze Mist – umiddelbar beskyttelse

Solfaktor er et must for å bevare huden ungdommelig, frisk og sunn. En superfin mist gjør dette produktet så enkelt å gi huden den nødvendige beskyttelsen. Brukes som en finish etter dagkrem, eller tas med i vesken til å påføre i løpet av dagen. Kan fint brukes over make-up. Spf 50 beskytter mot UVA og UVB stråler, vann fra isbre kjøler og lindrer huden. Et ultrasensorisk, usynlig oppfriskende solprodukt. Tar ingen tid å påføre. Anti-age og solkrem har aldri vært enklere.


Behovet for å se fin, fresh og sunn ut er kanskje ekstra stort på denne tiden. Det er vår, vi er igjen i aktivitet, vi steller i hus og hage. Vi går og jogger. Vi klargjør sykler og drar på langtur. Vi har mye å gjøre. Godt at vi har hudpleieprodukter som er enkle og raske å bruke - produkter som gir maksimal effekt på minimum tid.

bottom of page