top of page

MAKEUP TOUCH-UP TIPS! | Tips fra Blivakker.no

Oppdatert: 22. mar. 2022

Marianne & Kenny fra BliVakker.no viser noen kjappe og effektive tips & triks

for å friske opp makeupen etter en lang arbeidsdag.

Se video her:
MAC Studio Fix Powder Plus Foundation


Blant profesjonelle makeupartister er Studio Fix Powder Plus Foundation fra MAC Cosmetics et av de foretrukne pudder- og foundation produkter, da den sikrer at lys fra eksempelvis blitz, sol og spotlights ikke reflekterer tilbake. Studio Fix Powder Plus Foundation passer til enhver hudfarge og undertone, da den finnes i mer enn 60 forskjellige nyanser.

Real Techniques Setting Brush


Setting Brush er den ultimate makeupkosten for presis påføring av highlighter eller

fikseringspudder, som både gir en naturlig og frisk look. Nøkkelen for å legge siste hånd på verket til enhver anledning! Størrelse og utforming av busten gir deg full kontroll på hvor produktet påføres. Busten er håndlaget av syntetiske fiber og er 100 & dyrevennlig.Urban Glow Blush Rush Blush Palette #01


Blush Rush paletten gir deg 3 ulike farger i en palett. Den vakre trioen kommer i sheer, shine og matte finish. Alle fargene kan kombineres eller brukes alene enten du ønsker myke kinn, definerte kinn eller eplekinn. Blush Rush er dermatologisk testet og formulert for sensitiv hud.

100 % vegansk og dermatologisk testet. Utviklet i Skandinavia.

Real Techniques Blush Brush


Blush Brush er en myk og luftig kost for påføring av rouge. Kosten har en myk og luftig bust for å kunne påføre rett mengde makeup. Den buede formen er spesialtilpasset for at du skal kunne definere og blande makeup med et perfekt resultat. Håndtaket er laget av lett aluminium og er flatt under, slik at kosten kan stå oppreist.

Sensai Vibrant Cream Colour 09 Akanezome


Vibrant Cream Colour er en klassisk, kremet leppestift med utmerket fuktighetskapasitet som gir strålende farge etter én påføring.


MAC Bronzing Powder Matte Bronze


Bronzing Powder er et lett solpudder som vil gi deg en fin gylden og naturlig sommerglød. Solpudderet kan også brukes til contouring ved å fremheve ansiktsformene dine. Produktet vil etterlate huden din myk og jevn samtidig som det gir en lun, varm tone. Det er tilgjengelig i en rekke farger og nyanser, slik at du kan finne det pudderet som passer perfekt til deg og din hudfarge. Solpudderet har også en pleiende formel som gir en myk og jevn påføring på alle hudtyper.
Urban Glow Brow Soap Bushy 01


Style og form brynene dine eller skap en laminert bryns-look. Brow Soap løfter, former og temmer brynshår, samtidig som den er enkel å påføre og gir ekstra godt hold hele dagen. Påfør med en brynsbørste for å forme og holde brynene på plass. Tilfør vann eller mist i produktet for å skape en laminert look. 100 % vegansk og dermatologisk testet. Utviklet i Skandinavia.

Urban Glow Brow Game Brow Powder Duo


Brow Game Brow Powder inneholder 2 farger til brynene dine. Den mørke fargen brukes til forming og ønsket nyanse på bryn, mens den lyse fargen brukes under bryn for å "løfte" og definere. Påfør den mørke fargen med en skråpensel for å forme bryn, start soft og bygg deretter opp fargen ved å øke ønsket mengde. Bruk enn liten øyeskyggekost til å påføre den lyse fargen under bryn for å definere.
Anastasia Beverly Hills Setting Spray Dewy


Dewy Set Setting Spray er en settingspray med duft av kokos og vanilje. Den gjør at produktene glir sømløst over i hverandre og fikserer makeupen slik at huden får en duggfrisk og strålende glød, uten å bli blank. Den skånsomme sprayen er ideell for tørr hud eller for dem som ønsker den ultimate gløden. Sprayen har en vannbasert, vektløs formula som får huden til å føles jevn og frisk. Egnet for alle hudtyper. Kan påføres flere ganger i løpet av dagen for å friske opp huden uten å ødelegge sminken. Den spesialdesignede flasken sprayer en jevn

mengde over ansiktet.
Alle produktene finner du hos BliVakker.nobottom of page