top of page

Makeup som beskytter huden i påskesolen

Nå er det snart påske og vi ønsker oss sol og fint vær. Det er likevel viktig at man ikke glemmer å beskytte huden for å unngå at huden blir brent eller øke risikoen for at huden aldres raskere.


Shiseido har flere solprodukter som alle har behagelige konsistenser og de blir ikke hvite på huden. Her finner vi produkter som er beregnet for ansiktet, med SPF 30 eller SPF 50 og egne som er beregnet for kropp. Alle Shiseido sine solprodukter har en teknologi som heter Wetforce som beskytter deg enda bedre når du kommer i kontakt med vann eller svette.
Vil man føle seg litt freshere og tilføre litt farge og dekk så er Shiseido BB Sport perfekt for deg. Dette er en solkrem med SPF 50+ som dekker og jevner hudtonen. Hva er vel bedre enn en fullverdig solkrem som også dekker litt? Den kommer i en flytende konsistens med lett dekk og i kompakt med medium dekk. De kommer i 3 farger, light, medium og dark.

Ønsker man å tilføre litt farge i ansiktet så er Wippedpowder blush en perfekt krem-rouge som gir naturlig farge til kinnene. Den kan man klappe lett over i eplekinnenen over BB Sport.


Det er viktig å huske å beskytt leppene. Shiseido UV Lip Color Splash SPF 30 er en fuktighetsgivende leppebalm som beskytter mot UV stråler og tilfører masse fuktighet til leppene. Den kommer i to farger, transparent og rød.


Vi ønsker dere alle en fantastisk påske!

bottom of page