top of page

LUMENE- Nordic Beauty!
LUMENE er inspirert av den nordiske kvinnen- skapt av den nordiske naturen-utsprunget fra det arktiske lysSom flere av dere allerede vet så har Blivakker.no flere søsterbutikker i Europa, under navnet Cocopanda.

Det er veldig interessant for oss som jobber i Blivakker.no og se de ulike kjøpemønstre i de forskjellige land, og også for innkjøperene våre som skal kartlegge hva som er populært i de forskjellige land.

Det er nemlig ganske ofte at det er store forskjeller!

Som feks LUMENE, det er veldig populært i Cocopanda Finland, om det fordi det er Finsk produsert, kan godt være, men det fristet iallfall meg til å teste litt hudpleie fra dette merket.Vi har ikke helt samme utvalg i Blivakker.no som Cocopanda Finland, nettopp fordi kjøpemønstre til oss er forskjellig.

Jeg tok noen søk på nettet og leste meg litt opp for å finne ut noe som vil passe til min hud, som for øvrig med alderen har blitt ganske sensitiv og på denne årstiden veldig tørr.

Jeg ville ha en rens, en toner, et serum og en dagkrem.

Toner er noe som er et nytt supplement til min hudpleierutine. Vi har snakket så mye om dette produktet på kontoret, at jeg innså at dette er viktig å legge inn i hudpleie rutinen.

Vi har til og med hatt test runde her på kontoret og vi ble meget overrasket av reslutatet. Etter grundig rens av makeup, så vi fortsatt mye smuss på bomulls dotten med toner som fikk avslutte renserutinen.


Så hva er egentlig en såkalt toner godt for? Og når skal den brukes for at den skal gi så bra effekt som mulig?

Det finnes det nemlig mange typer tonere på markedet, for eksempel eksfolierende tonere og klargjørende tonere. Den første er spesielt god hvis du sliter med kviser og uren hud i ansiktet. Noen velger derfor å veksle på to tonere, en som eksfolierer og en som gir fukt.

Jeg valgte å gå for en toner som er beroligende- reduserer rødhet og irritasjon og balanserer hundens fuktinvå.


Før jeg viser dere mine nye hudpleie produkter, vil jeg på det sterkeste anbefale disse produktene! De sies å passe de fleste hudtyper, men er du som meg, og har litt sensitiv og tørr hud kan du med trygghet kjøre på uten bekymring. Og prisen? Den er det iallfall ikke noe å si på! Det er så deilig følelse å kunne føle man virkelig tar vare på huden sin med kvalitetsprodukter uten å bruke halve månedslønnen😊

Og alle produktene til Lumene er 100% naturbasert- veganske og crueltyfree! Kan ikke bli bedre❤
Så her kommer min rutine:

Jeg starter med Kirkas Radiance Boosting Cleansing Foam som er et renseskum, litt kremaktig og etterlater huden fresh og med en fin glans.


Så tar jeg toneren Herkkä Soothing Facial Tonic på en bomullspad og stryker lett over ansiktet,


Da er det serumet som skal smøres inn. HEHKU Visibly Radiant Wrinkle Erasing Beauty Elixir

er et effektivt serum mot rynker. Dette serumet er virkelig supertdeilig å ha på. Det bidrar til å redusere synlige fine linjer og rynker, og strammer huden opp.


Til slutt tar jeg på Hehku Radiance Defending Transformative Day Cream

En deilig dagkrem som hjelper huden å gjenvinne sin glans og samtidig reduserer tegn på aldring


Jeg gjør denne rutinen både morgen og kveld, på kvelden avslutter jeg med en nattkrem (dessverre midlertidig utsolgt) i stedetfor dagkremen.


Ønsker dere alle en fin dag<3

- Lise


bottom of page