top of page

Lukten av sommer fra Guerlain!Guerlain har en frisk og fruktig duftlinje som heter Aqua Allegoria. Denne serien av dufter er inspirert av hager rundt om i verden og får deg til å drømme om varme, glede og sol.
Guerlain har nå lansert to helt nye dufter i Aqua Allegoria. Aqua Allegoria Orange Soleia er en eksplosjon av sitrus og energi. Kombinasjonen av blodappelsin, trenoter og mint gjør denne duften frisk og fruktig.
I Aqua Allegoria Granada Salvia er det granateple som spiller hovedrollen. Kombinasjonen av denne friske frukten sammen med salvie, rose og hvit musk gir en fruktig duft med dybde.
Bestselgeren i Aqua Allegoria er sommerfavorittten Coconut Fizz! Her kan man ikke annet enn å drømme seg til en hvit sandstrand med palmer. Noter av kokkosnøtt og bergamot gjør at denne duften er definisjonen på sommer!
Ønsker du en søtere duft er Aqua Allegoria Pera Granita noe for deg! Dette er en perfekt kombinasjon av pære, sitron og florale noter.
Aqua Allegoria Mandarine Basilic har en spennende kombinasjon av mandarin, basilikum og grønn te. En aromatisk overraskelse som lukter helt nydelig!

Det finnes totalt 11 dufter i Aqua Allegoria, finn din sommerfavoritt hos BliVakker.

bottom of page