top of page

Listen, listen... Kenny tipser!

Skrevet av Kenny, Stylist Blivakker.noÅ legge perfekt makeup, handler ikke bare om produktet du skal påføre men også om verktøyene du bruker! Her er mine anbefalinger:


BEAUTY BLENDER :

En super makeup-svamp med en genial form som gjør det enkelt å komme til på vanskelige steder som for eksempel rundt nesevinge og under øyne. Svampen er myk og kan brukes til påføring av flytende foundation, kompaktfoundation, kremfoundation, løspudder, consealer og konturering. Beauty Blender kommer i flere farger og inneholder ikke latex.
REAL TECHNIQUES POWDER BRUSH:

En stor rund myk luftig kost som fordeler pudder og mineralfoundation jevnt, og gir et feilfritt resultat. Kosten er laget av syntetisk hår og passer godt til løst og kompakt pudder.


BRUSH WORKS MULTI TASKING BRUSH:

Middels stor rund kost perfekt til rouge, highlighter, bronzer og blending. Hårene på kosten er laget av syntetisk hår, er 100% dyrevennlig og vegansk.MILANI BRUSHES ALL OVER SHADOW BRUSH:

En myk og god kost som gjør det enkelt å påføre øyenskygge både på lokk og i globallinje. Også veldig fin å blende med.ART DECO EYESHADOW BRUSH PREMIUM:

Denne myke børsten laget av geite hår gjør påføring av øyenskygge perfekt. Passer for både pudder- og kremskygger.E.L.F. COSMETICS BLENDING EYES BRUSH:

Den runde formen på kosten gjør det enkelt å påføre øyeskygge i globallinjen, samtidig som den er super å blende øyeskygge med.ANASTASIA BEVERLY HILLS LARGE SYNTHETIC DUO BRUSH NR 12:

Det viktigste verktøyet for å få presis påføring av bryn er en god kost. En side med skrå form til å tegne opp bryn og en side med spiral form for å børste brynene på plass. Kosten er laget av syntetisk hår i høy kvalitet.
Sminkekostsett? Her er min favoritt!


SHELAS SMINKEKOSTER SETT 12 DELER:

Alt av koster du trenger til en full makeup: pudder, foundation, consealer, rouge, highlighter, bronzer, contour, blending, øyenskygge, eyeliner, bryn og lepper. Kostene er laget i geite hår, ponni hår og syntetisk hår for å oppnå best mulig påføring. Sminkekostene er samlet i et praktisk pensel rør for oppbevaring og reising. Her får du mye koster for pengene.Ta godt vare på kostene dine!


REAL TECHNIQUES SHAMPOO TIL BØRSTER:

Ta godt vare på kostene dine, de trenger stell og kjærlighet innimellom. Denne spesialutviklede rensegeleen for makeup koster fjerner effektivt alle makeup rester, og dyp renser kostene dine uten at de tørker ut. Inneholder ikke alkohol og er dermatologisk testet.
bottom of page