top of page

Lip Comfort Oil Intense – en nærende nyhet!💋Lip Comfort Oil Intense er en ny variant av Clarins sin ikoniske Lip Comfort Oil, men med mye mer pigment! Den nye leppeoljen har den samme lette teksturen som ikke føles klebrig på leppene, og de samme nærende oljene som gir silkemyke lepper - men den har også nå en helt ny og mer intens farge.


Naturlige og økologiske ingredienser

Clarins jobber kontinuerlig med å finne naturlige ingredienser som virker pleiende på huden, som inkorporeres hudpleieproduktene men også makeup-produktene. I Lip Comfort Oil Intense finner man hasselnøtt- og jojobaolje som virker nærende, og ekstrakt fra økologiske tranebær som beskytter og gir fuktighet til tørre lepper.


Beskyttelse mot forurensning

Leppeoljen dufter deilig av røde frukter, lakris og vanilje, og den har en stain-effekt som gjør at den sitter lenge på leppene. Lip Comfort Oil Intense inneholder Clarins sitt Anti-Pollution Complex, som beskytter leppene mot forurensning i luften og frie radikaler. Men den nye applikatoren inspirert av leppenes naturlige kurve, blir påføringen lett som en lek og med et perfekt resultat hver gang. Prøv den du også!

bottom of page