top of page

LEVEL UP YOUR VOLUME GAME

Alle vil ha volum i håret om dagen, og Löwengrip har alt du trenger for å oppnå en voluminøs frisyre. Uansett om du er ute etter lett volum uten tyngde, eller masse volum og tekstur. Löwengrip har noe for enhver smak!

Löwengrips nyeste hårpleieserie Level Up er for deg som er ute etter hårprodukter som gir volum til håret, uten å gi tyngde. I tillegg er serien svært fuktighetsgivende og mykgjørende. Produktene har et lekkert burgunder design og en nydelig duftkominasjon av jasmin og sedertre.

Level Up Volumizing series- https://www.blivakker.no/products/lowengrip


Volumizing Shampoo og Volumizing Conditioner gir umiddelbart maksimalt volum og fyldighet til håret fra rot til spiss. De inneholder masse gode ingredienser som gir og bevarer fuktighet, og samtidig gir en vakker glans. Produktene bevarer farget hår. Håret føles voluminøst, lett og rent etter bruk av disse produktene.


Etter vask påføres Volumizing Lotion i håndkletørt hår. Denne varmebeskyttende kremen er perfekt å bruke før videre styling. Den fører volumet helt ut i lengdene av håret, og gir fuktighet. Noe av det beste med denne lotion er at den hjelper å korte ned tørketiden på håret, både ved føning og lufttørking.


Link til Shampoo & Conditioner:

Level Up Volumizing Shampoo 250ml

Level Up Volumizing Conditioner 250ml


Link til Lotion:

Level Up Volumizing Lotion 100mlResultatet Level Up serien gir er lett og volumiøst hår. Er du ute etter enda mer volum etter hårvasken, har Löwengrip flere gode stylingprodukter slik at du kan bygge videre og få det resultatet du ønsker!

Bruk All Time High – Dry Volume Spray for å virkelig gi det lille ekstra til håret! Her får du masse volum og tekstur. Spray godt i røttene for å virkelig løfte håret. Er du ute etter mer tekstur? Da er Sea Salt Spray noe for deg! Sprayen gir godt med bevegelse til håret, og i tillegg sitter den godt utover dagen. Trenger du bare litt fylde og lett volum er Cream Mousse et godt alternativ. Avslutt uansett enhver styling med Durable Dust – Hairspray for godt med hold utover dagen.


bottom of page