top of page

LA ØYNENE GLØDE I HØST!

Høsten er på vei og det blir kaldere i været. Huden blir tørrere, og dette gjelder spesielt for det sarte øye-området. Dette delikate området trenger ekstra pleie og fuktighet, med andre produkter enn du bruker i resten av ansiktet. Høsten er også tiden for litt mørkere øyesminke, og ved hjelp av gode pleieprodukter vil øyesminken se best mulig ut. SENSAI sine fantastiske øyeprodukter vil gi deg både pleie og et våkent blikk.

Nyheten Total Eye Treatment er en banebrytende dobbeltbehandling. Duoen skal redusere gusten hud, fine linjer og rynker, gi fuktighet og et våkent og klart blikk! Behandlingen består av forfriskende Refreshing Eye Essence og rike Melty Rich Eye Cream som sammen gjør vidunder for øye-området.

Refreshing Eye Essence er en deilig og avkjølende essens som påføres med en nikkel- og rustfri kule, som forsiktig glir over huden rundt øyne og pannen. Den tilfører rikelig med fuktighet og reduserer fine linjer og rynker. Påføres på kvelden før Melty Rich Eye Cream.

Melty Rich Eye Cream er en perlerik øyekrem som ved hjelp av tilhørende massasjeteknikk, varmer opp hele området rundt øynene. Den reduserer rynker, poser og mørke ringer under øynene og gjenoppretter fastheten. Brukes alene på morgen og etter Refreshing Eye Essence på kvelden.

Vippene er også en stor del av øyeområdet, og trenger også pleie. Nyheten Lash Conditioner er en vippebalsam som sørger for sunne, løftede og tettere vipper. Den kan brukes av alle, men passer ypperlig for deg som har skjøre vipper som trenger et løft. Ved å bruke Lash Conditioner som siste steg i hudpleierutinen din på kvelden, vil du også få større effekt av din SENSAI maskara på dagtid!

 

Produktene får du hos BliVakker.no

Sensai Total Eye Treatment

Sensai Lash Conditioner


bottom of page