top of page

Löwengrip

Hvordan få den perfekte self-tan

Denne sommeren er vi helt avhengige av at værgudene i Norge er på vår side hvis vi skal få litt farge på kroppen. Hvis man kjenner seg litt gusten og grå finnes det heldigvis en trygg og rask vei til sommerlig glød – self-tan!

Vi har laget en komplett guide til alle stegene du må gjennom for å oppnå en naturlig og misunnelsesverdig brunfarge. Så troverdig at man skulle trodd du hadde vært én uke i St Tropez …
Prep, prep, prep

Husk alltid å eksfoliere huden før du påfører selvbruning. En god skrubb fjerner døde hudceller og sørger for at huden får et rent grunnlag. Med korn som når alle partier i ansiktet, er Purify My Skin – Facial Scrub det perfekte produkt for å re-starte huden. Vi ønsker jo heller ikke en skjoldet farge på kroppen, så her er Healthy Glow Body Scrub din venn i dusjen.

Det kan også være lurt å smøre inn ekstra tørre områder på kroppen med en god fuktighetskrem for et jevnere resultat. Balance My Skin - Body Lotion smøres enkelt ut på albuer, ankler og knær.


Påføring

OK, så du har et rent underlag. Da er det på tide å få litt glød og farge! Mirakeldråpene fra Self-tan Drops blandes enkelt i din ansiktskrem. Vi anbefaler 1-5 dråper, alt etter ønsket intensitet. Hva med å blande dråpene med 24-timerskremen The Cream – Facial Cream? En perfekt og effektiv duo!

Til kroppen sprayes Self-tan Mist på ønsket område. Hurtigtørrende formel som er lett å påføre for et jevnt resultat. La enten produktet tørke av seg selv, eller smør ut med hendene for å spre produktet enda mer.


På tide å vise din glød!

Du har nå en misunnelsesverdig, nydelig brunfarge. Men hvorfor ikke tilføre litt ekstra glød? Til ansikt anbefaler vi Instant Glow Whipped Cream, med skimmerpartikler og C-vitamin. Til kropp kan du tilføre rikelig med fuktighet og glød med Healthy Glow Body Balm.

Nå er det bare å ta på seg shortsen eller sommerkjolen og sprade gatelangs med din lekre sommerbrune tone!bottom of page