top of page

Kickoff 2019 – Dette blir et fantastisk år!Så var endelig dagen der igjen….. 2019 skal kickstartes med et smell og et fantastisk engasjement. Vi har i flere år hatt som tradisjon at vi samler alle som jobber med salg, innkjøp og marked til en dag hvor vi har fult fokus på hva vi ønsker å oppnå det kommende året.


Det jobbes på tvers av avdelinger!

Brainstorming!

Planene er store og ønskene er mange. Hvilke nye merker skal vi ta inn i sortimentet? Hvordan er trendene? Er det varelinjer som bør ut av sortimentet? Hva slags forventninger har kundene våre til leveringstid? Er det viktig for kundene våre at Blivakker.no alltid har gratis frakt?


Spørsmålene er mange, og for oss er det utrolig viktig å lytte til dere som er våre kunder. Så i år skal vi kjøre Brukerpanel hvor vi inviterer dere som kunder til oss for en prat og inspirasjon.

Vi håper det høres spennende ut og at mange får lyst til å delta. Mer informasjon kommer 😊


Vi avslutter dagen med en «Gladkjøkken» sesjon hvor de forskjellige teamene står for laging av all mat fordelt på forrett, hovedrett og dessert. Dette er en kjempefin måte for alle å bli bedre kjent og til å jobbe sammen på en annerledes måte. Hvert team er også ansvarlig for et underholdningsbidrag. Her er kreativiteten virkelig høy. Vi legger ved et lite bilde dryss!


Kenny<3 Noen fikser bordpynt og oppdekking


Forrett laget av et team!


Hovedrett laget av et annet team! Street taco<3

Underholdningsbidrag er gøy!

God helg.... snart<3

bottom of page