top of page

Karrieredagen på Universitetet i Agder 25.10-18

Skrevet av Stine, Salgs koordinator Blivakker.no /Cocopanda


Nok en gang var det duket for karrieredagen på Universitetet i Agder, Kristiansand.

Vi har deltatt på dette to ganger tidligere, en gang i Kristiansand og en gang i Grimstad.

På denne dagen kommer det en rekke bedrifter og står på stand inne på universitetet,

for å informere studenter om sin bedrift. Blivakker.no er en del av Brandsdal Group som består av flere nettbutikker og Blivakker butikken i Markens gate i Kristiansand.

Totalt er vi 160 mennesker -fra 27 forskjellige nasjonaliteter- som jobber i lokalene på Mjåvann utenfor Kristiansand.
Disse menneskene er fordelt på lager, kundeservice, salgsavdeling, markedsavdeling, innkjøp, IT avdeling, regnskap & renhold/kantine.

Dermed er det flere utdanninger som er aktuelle for fremtidige arbeidssøkere hos oss.


Studenter kunne da komme og besøke oss på stand for å høre om vår hverdag og et konsern i utvikling. I tillegg er det viktig for oss å vise at Brandsdal Group har en inkluderende kultur med mye glede og latter.


For å skille oss litt ekstra ut fra de andre standene på Karrieredagen, hadde vi med oss vårt nye lykkehjul hvor vi kjørte tilfeldige ‘’snurr-runder’’ i løpet av dagen. I tillegg hadde vi en egen stasjon med Nintendo 64, hvor alle som ønsket kunne ta en runde med Mario Kart.


Lykkehjulet var meget populært blant studentene på UiA

Det ble så klart delt ut masse gevinster<3


Vi syns det var utrolig gøy å være med for 3. gang, og få å informere studenter om en kreativ, innovativ og engasjerende arbeidsplass. Om du ønsker å lese mer om konsernet som Blivakker.no er en del av, kan du gjøre det her >Takk til Uia Karrieredagen 2018 for et flott opplegg og til alle studentene som kom innom for å slå av en prat med oss på standen vår 😊


Hilsen

- Stine, Jonas & Daniel

bottom of page