top of page

K18 - PRODUKTET ALLE SNAKKER OM

Hårmasken for alle hårtyper som gjør det mulig å reversere og reparere skadet hår tilbake til sin ungdommelige tilstand!


K18 er ikke bare en midlertidig løsning, men er det første merket som er klinisk bevist å reparere skadet hår permanent, forårsaket av kjemiske behandlinger, varmeverktøy og miljøfaktorer.

Desto mer skadet håret er, jo mer dramatisk blir resultatet.

K18 er en progressiv hårkur til hjemmebruk som passer for alle hårtyper , uansett generasjon og kan brukes med alle typer stylingprodukter. Kuren gjør håret sterkere slik at det kan vokse seg lenger enn tidligere og holder det sunt uansett hvor ofte du du skulle ønske å endre hårfarge. K18 motvirker at fargen blir blass ved å lukke hårlagene og låse fargen inn i håret. Krøller og fall blir mer definerte og uten frizz. Håret føles rent, lett og mykt.
HVORDAN BRUKER MAN K18?


1. Vask håret med shampoo. Ikke bruk balsam. Håndkletørk håret grundig.


2. Begynn med 1 pump K18 Mask og påfør flere pump etter behov, avhengig av lengde, tykkelse og tilstand. Påføres jevnt i håret fra rot til spiss.


3. La den virke i 4 minutter for å aktivisere produktet.


4. IKKE SKYLL UT.


5. Style deretter håret som vanlig. Du kan godt bruker andre leave-in produkter etter dette.


K18 anbefaler at du bruker K18 Mask de 3-4 første vaskene. Deretter 3.-4. vask for å reparere den skaden man påfører håret som f.eks. fra rettetang, krølltang, føning og naturlig slitasje.Produktet selges i 2 størrelser:

K18 Leave-in Molecular Repair Mask 50ml

K18 Leave-inMolecular Repair Mask 5ml (travel size)


bottom of page