top of page

Køb din julekalender nu <3

Skrevet av Maria, Salgsansvarlig Blivakker.no DKPludselig var det høst, og vi nærmer os lynhurtigt slutningen af året! Dette betyder også at der ikke er længe til min absolutte yndlingsmåned, nemlig december, som for mig er ensbetydende med masser af god mad, dejlige julesange, hygge, socialt samvær og ikke mindst gaver!


At vi nærmer os December måned betyder også at det er tid til at købe Årets Julekalender! <3

Vi har fået utrolig mange lækre julekalendere ind i år, og det har været temmelig svært for mig at vælge mellem disse. Nu er jeg stor tilhænger af NYX, så derfor måtte jeg også kjøpe deres julekalender (igen) i år.

Denne kalender er fyldt med masser af lækre læbeprodukter samt øjenskygger, highlightere og blush hele vejen op til jul. Den er perfekt som gave til dig selv eller en du holder af.
Dette var dog ikke den eneste julekalender det blev for mig i år. Jeg måtte købe Nanooka chokolade kalender, som er fyldt med eksklusiv chokolade – det er aldrig dårligt at glæde sig til lidt lækkert når man kommer hjem. Med denne kalender kan du se frem til velsmagende kombinationer af klassisk kakao, blød karamel, nøttpralin og saltlakrids. Den perfekte gave til dig selv eller en person, du synes fortjener det.


Vores julekalendere suser ud af butikken ligenu, så jeg vil anbefale dig at købe inden din favorit bliver tom Klikk her og sjekk ut alle vores lækre julekalendere.


Hilsen

- Maria

bottom of page