top of page

Julegavetips til ham❣✨


Hvem er din hverdagskonge?

Du har kanskje en person som betyr noe helt spesielt i livet ditt. En som er helten i hverdagen din eller en som sjarmerer deg i senk. Det kan være en venn, en bekjent, en pappa eller kanskje det er mannen i ditt liv?


Vår hverdagskonge er Mariano Di Vaio. I tillegg til å være kjekk, populær og suksessrik, er han en dedikert familiefar og en generøs ektemann. Han er svært involvert i barnas liv og bidrar stort på hjemmebane. Han er den mannen vi alle drømmer om, eller ønsker å være, han er ’’hverdagskongen’’. Han viser oss hvordan han kombinerer jobb med familieliv. Visste du at uansett hvor i verden han reiser så har han ofte med seg sin kone og tre barn. Mariano bærer faktisk sønnen sin på skuldrene i reklamevideoen K by Dolce & Gabbana.

Mariano De Vaio representerer duften av en sjenerøs og karismatisk ånd, en mann som respekterer tradisjoner, men som også omfavner det som er her og nå.


Friske noter fra Middelhavet i form av både sitron og blodappelsin gir duften en fresh kontrast til hjertenoten av salvie og lavendel. En gnist av brennende Pimento chili gir duften en spennende og unik tvist. Deretter møtes en sensuell Vetiver mot den søte Patchouli som sammen får fram den sanne karisma av en moderne hverdagskonge - som har på seg K by Dolce&Gabbana.

Flakongens topp er kronen på verket – bokstavelig talt. Kronen er utsmykket med 24 karat gull, og hver kork er håndlaget. Dette gjør hver flakong unik.

bottom of page