top of page

JULEGAVESETTENE SOM TOPPER ØNSKELISTEN❤
Hudpleieprodukter fra Shiseido er en sikker vinner under juletreet. Shiseido ble grunnlagt i Japan i 1872 og er et av verdens største skjønnhetsmerker. Her får du produkter som er basert på eksklusive ingredienser og banebrytende teknologi med østens filosofi.Benefiance Wrinkle Smoothing Cream er en anti-aldringskrem som minsker synligheten av rynker. Med ReNeura Technology+™ blir huden mer mottakelig for pleie og KOMBU-Bounce Complex plumper rynker og fine linjer, og forebygger både nåværende og fremtidige rynker.


Den silkemyke konsistensen trekker seg fort inn i huden og gir masse fuktighet. Den gir fukt i 24 timer for en myk og motstandsdyktig hud, med ungdommelig glød.

Dette er for hun som ønsker en mer plumpet og elastisk hud med mindre synlige linjer. Benefiance-serien har vært en bestselger over flere år!Essential Energy Moisturizing Cream er en luksuriøs, lett og fuktighetsgivende krem. Huden får ny energi og vil stråle. Du vil merke at huden blir myk og fuktet med masse energi og en ungdommelig glød. Kremen er basert på ReNeura Technology som aktiverer hudens egne sensorer, og optimaliserer hudens responsive kraft og gir dyp fukt fra innsiden. I tillegg vil den stimulerer de sensoriske nervene for å øke deres mottakelighet og kommunikasjon av signaler.


Fordi denne kremen umiddelbart gir huden ny energi og fuktighet kan den brukes av alle mennesker i alle aldere, men vi vil spesielt anbefale den til ung hud.


Den booster, gir fantastisk glød og fuktig hud.bottom of page