top of page

Julegavene som alle ønsker seg!

TIL HUN SOM ELSKER PARFYME

Er du ikke helt sikker på hva du skal kjøpe i julegave til en du er glad i men har lyst til å overaske med noe fint? Da er parfymen FOR HER PURE MUSC helt perfekt. Dette er en helt unik duft fordi den både er fantastisk alene, men også sammen med andre parfymer. Duftens delikate oppbygning gjør at den egner seg godt til layering. På denne måten kan du skape din egen favoritt!

Narciso Rodriquez har alltid vært inspirert av kvinner og dedikerte sin første duft til deres skjønnhet. Hans verdier står sterkt når han kreerer fantastisk mote, noe som også gjenspeiler seg i hver hans duftkomposisjoner. «Jeg tolker gjerne det klassiske på en moderne måte.» Narciso Rodriguez. Parfymen er som en vakker blomsterbukett med hvite blomster som skaper en vakker og feminin duft. Duften har et hjerte av musk som passer perfekt sammen med noter av tre. Denne unike duften passer absolutt alle.

Gavesettet settet inneholder en For Her Pure Musc EdP 30ml og en 75ml body lotion med samme fantastiske duft.
TIL HUN SOM ER MODIG, MODERNE OG UNG

Dette er parfymen for hun som både er feminin, men også modig. Hun er en ung og dristig dame som leker med reglene og har det gøy. Duften inneholder noter av bergamot som skaper en elegant balanse sammen med appelsinblomst og tonkabønner. Vanilje og musk gjør duften feminin og varm. Denne parfymen passer like godt på dagen som om kvelden. En duft for Zadig-kvinnen som er avslappet, moderne og føler seg evig ung.

Gavesettet består av Girls Can Do Anything 30ml eau de parfum og 75ml body lotion.THIS IS LOVE – DEN ULTIMATO DUOEN

En kjærlighetshistorie med intense, vibrerende og varme følelser. Disse harmoniske duftene fra Zadig & Voltaire er sensuelle og forførende. En perfekt gave til din kjære og til deg selv. De unike flakongene er omrisset slik at de passer perfekte sammen!

This Is Love Pour Elle er en varm og floral duft. Med noter av fiolett og vanilje avsløres dybden i hennes sensualitet. Basenoter av lystig sandeltre og vanilje gir parfymen en behagelig varme, og dette står i perfekt kontrast til frisk ingefær. Dette er kjærlighet ved første blikk. This is Love!-kvinnen er fri og spontan, modig og dristig. Duften er varm, behagelig og forførende.


Gavesettet består av This is Love Pour Elle 50ml og en nydelig beauty bag.
This Is Love Pour Lui er både maskulin og enestående. Hans selvsikkerhet og sensualitet forfører ved første blikk. Duften åpner med fresh bergamott, som går over til feberhet kjærlighet med appelsinblomst og intensivt lær. En parfyme som skrur opp temperaturen! En treaktig og aromatisk duft som sammen med et kick av bergamott skaper en unik tvist. Med hjertenoter av appelsinblomst skapes en sensualitet som fanger hjertet i en sky av sandeltre.

Gavesettet består av This is Love Pour Lui edt 50 ml og Shower Gel 50ml med samme unike duft.
INSPIRERT AV URØRT NATUR OG MASKULINITET

Fusion D’Issey, som er en mineralsk fougère dufttype for menn, og denne magsike duften er med på å skrive et nytt kapittel i klassisk maskulinitet. Dette er en maskulin parfyme som er inspirert av urørt natur. Friskheten kommer fra skallet av syrlig sitron skaper en unik kontrast til vulkansk skog. Ulikeheter møtes, og dette er en leken sammensetning av varmt og kaldt. Frisket møter varm amber, kokos og patchouli. Duften er som et eventyr av kontraster noe også flakongen gjenspeiler. Flasken er høy og elegant i en nydelig blå farge. Mens toppen er mørk og skulpturert. En maskulin parfyme som er inspirert av urørt natur.

Gavesettet består av Fusion D’Issey EdT 50 ml og Shower Gel 50 ml med samme maskuline duft.bottom of page