top of page

JEG MESKER MEG MED MASKER💖

Skrevet av Ilona Bartha, trener på FilorgaEn aldri så liten hvit krukke, ren og pen og litt uunseelig står den på badehyllen sammen med resten av mine Filorga produkter. Hvem kan ane at den inneholde så mye kraft. Hvem kan ane at masker har så stor effekt på huden. Masker og serum, superdoser med aktive gode ingredienser for å revitalisere og hjelpe huden vår.


I dag skal jeg meske meg med MESO MASK fra FILORGA. Ikke et nytt produkt, kanskje ikke det mest spennende. Men denne hvite krukken, med den nydelige hvite myke fløyelsaktige kremen kan virkelig gjøre underverk.
Mange av oss har hørt om meso-terapi. Dette er en behandlingsform som gjøres på klinikk for å gjenopplive huden. Små nålestikk perforerer det øverste hudlaget, de revitaliserende ingrediensene blir ført ned i huden. Der skal de stimulere kollagen og elastin produksjon, samt sørge for at huden binder nok hyalyronsyre. Resultatet er nydelig fornyet ungdommelig hud med masse glød. Altså en perfekt behandling for sliten hud.


Derfor skal jeg meske meg med Meso-Mask. Meso terapi i en liten hvit krukke. Min slitne gustne hverdagshud skal få et energiboost uten sidestykke. Hjemme, uten timebestilling, uten sårhet i huden, kun ren velvære. Den lille hvite krukken med uant mye kraft

Jeg er flink til å meske meg med godsaker. Tapper badekaret, på med maske, får et glass vin av min kjære.


-Ilona.

bottom of page