top of page

JEAN PAUL GAULTIER – 50 ÅRS JUBILEUM✨🥂

50 år med kreativ lykke!En designer som får deg til å smile. En designer som får deg i godt humør. En designer som ikke bare har gitt verden fantastisk haute couture, men som har gitt oss mulighet til å tre inn i hans univers med velduftende parfymer. En elsket designer- samtidig Frankrikes «enfant terrible». Jean Paul Gaultier er en designer med hjertet langt utenfor Frankrikes grenser, utenfor normene, utenfor det konforme. Det å være annerledes blir hans skjønnhet, uavhengig av størrelse, uavhengig av kjønn. han vrir på normene og omskaper det ordinære til det vakre.

Vi feirer med Jean Paul Gaultier 50 år med stor kreativitet, fantasirik haute couture og med ikoniske dufter. Le Male og Classique var det første duftparet vi ble kjent med. Dette var allerede på 90 tallet. Verden ble presentert for en parfymeduo som den gang rystet duftverdenen. Parfymer emballert i en blikkboks, sensuelle, ja seksuelle dufter. Dristig? Så absolutt, men verden elsket dem og elsker dem fremdeles nesten tretti år senere. Duftene har et duftspor av vanilje – svært avhengighetsskapende. Til ham maskulin aromatisk, til henne floral orientalsk.

Vi feirer 50 år med skjønnhet, vi feirer en velduftende verden. Vi feirer en kunstner som tør å gå sine egne veier. Vi feirer en kunstner som har fått verden til å smile, til å føle seg vel, til å føle seg inkludert.Vi feirer en kunstner som tør å pushe grenser og som leker med det forbudte. En kunstner som er så dristig at han kreerer sitt eget Edens Hage, sitt eget duftparadis. Med en ny kvinne og en ny mann: Le Beau og La Belle. Den nye Adam og Eva i duftform. Dette siste paret entret butikkhyllene i høst. De er lekne, de er dristige, de er sultne, og de faller selvsagt for fristelsen, noe man jo gjør i Edens Hage. Og det gjør vi også. For duftene inneholder alt det paradis kan by på, det er fruktighet, det er varme, det er sensualitet. Vi har bare lyst på mer. La Belle, saftig pære, tre og vanilje. Le Beau, bergamot, kokostre og tonka. Alt på en gang. Jean Paul Gaultier sparer seg ikke. Men så er det nå en gang fest. Det er jubileum. 50 års fest som inkluderer mer enn dufter og mote. Jean Paul Gaultier kreerer for alle, han er et symbol på inkludering, åpenhet, sensualitet og glede. Og vi feirer hans verden, hans duftverden og jubler av glede - velduftende glede. Hurra hurra hurra!
bottom of page