top of page

Japansk glød og plettfri hud med Sensai⭐Ønsker du sunn, glødende og plettfri hud? Et friskt og sunt utseende kan bidra til å heve både selvtillit og ethvert antrekk. Makeup produkter hjelper deg godt på veien mot en strålende hud, men alt starter med en god hudpleierutine. Les mer om hvordan du kan få en uimotståelig glød, takket være japanske skjønnhetshemmeligheter.


SAHO – Dobbel Rens & Dobbel Fukt

Hudpleieritualet Saho er inspirert av Saho etiketten fra japansk teseremoni. Ved å rense og fukte to ganger, oppnår du en plettfri og silkemyk hud.

Et godt grunnlag starter alltid med å rense huden. Hvis du ikke har en rengjort hud, er det liten nytte å prøve å oppnå et plettfritt utseende. Start med Step 1 Cleansing Oil for å fjerne oljebaserte urenheter og make-up. Fortsett deretter med Step 2 Creamy Soap som fjerner vannbaserte urenheter og døde hudceller.

Vi beveger oss videre til fukt. Masser inn forfriskende Lotion II som sørger for fuktighet og klargjøring av huden for neste steg. Fortsett deretter med Emulsion II som sørger for fuktighet, næringsstoffer og anti-age.


Basen

En naturlig og jevn base er et essensielt steg i veien mot glødende hud. Ved å ta i bruk makeup-produkter som ikke bare sørger for dekke, men også fuktighet, får du en misunnelsesverdig og klar hud.

· Vi starter med Glowing Base, en lysreflekterende primer med skimmerpartikler som sørger for at sminken sitter hele dagen.

· Foretrekker du en lett foundation anbefales Luminous Sheer og for mer dekk Flawless Satin. Begge er lysreflekterende og har grønne og oransje pigmenter som korrigerer hudtonen.

· Påfør gjerne Highlighting Concealer under øyne og over urenheter for et enda mer plettfritt resultat.

· Vil du at sminken skal holde hele dagen kan du bruke fløyelsmyke Total Finish eller setting-pudderet Translucent Powder.

· Ønsker du å fremheve dine beste trekk kan du klappe highlighteren Supreme Illuminator lett over kinnbein og neserygg.

· Bronzing Powder hjelper til med å konturere og gir ekstra glød og farge til ansiktet med sine skimmerpartikler. Bruk eventuelt Blooming Blush for frisk rosa- eller korallfarge i kinnene.
Helt avslutningsvis

Ønsker du dramatiske vipper til din glødende look er Lash Volumiser 38C maskaraen for deg. Denne kan enten brukes alene, eller med Liquid Eyeliner for mer markerte øyne. Enten det er til hverdags eller fest sørger også Eye Colour Palette for rikelig med skimmer og glød til øynene. Denne sommeren vil vi glitre om kapp med fyrverkeri en midsommernatt med Night Sparkle.

Før du går ut døren ønsker du kanskje også litt skimmer på leppene? Velg en nude tone fra The Lipstick, og legg et tynt lag med Total Lip Gloss for ekstra fylde og skimmer.

Din plettfrie, japanske glød er nå komplettbottom of page