top of page

J-Beauty & secrets🖤
De fleste kjenner nå til bekrepet K-Beauty , men J-Beauty, hva er det?

Og hva er forskjellen på Koeransk hudpleie og Japansk hudpleie?

J-Beauty, som en helhet, er sentrert rundt en minimalistisk rutine med enkle produkter.

K-Beauty er derimot mer trendfokusert med sære og innovative hudpleieprodukter


Personlig digger jeg mange av de sære maskene innenfor K- Beauty, elsker å bruke dem og også gi i gave. Men huden min trenger mer!


For oss Skadinavere har det med bruk av anti aging produkter tidligere vært mer en "brannslukker" enn en forbyggende rutine i hudpleien vår.

Vi ser nå at Østens hudpleie er mer gjennomtenkt enn vår.

Østens hudpleierutine handler mer om forebyggeing, og allerde i 20 års alderen starter Østens kvinner med forebygging av aldringstegn. Er ikke bare alder i seg selv som påvirker huden vår men også ytre faktorer som miljø, stress, kosthold og forrurensning øker aldersprosessen i huden vår.


Det å starte tidlig med gode hudpleie rutiner, med riktige produkter vil utsette hudens aldringsprosess.


Hos oss i Blivakker.no er vi stolte over å føre merket Sensai.SENSAI Sansen. Subtil, raffinert og nobel. Et skjønnhetsbegrep inspirert av japansk natur.

SENSAI The Science. Avansert, nøyaktig og kompromissløst.

Et skjønnhetsbegrep omhyggelig behersket av japansk vitenskap.

Sansene og vitenskap fra Japan. Hyller livets skjønnhet, som lyser dypt fra det indre.

Introduserer en unik spiritualitet fra japansk skjønnhet, en levemåte omfavnet av SENSAI.
I dag trekker jeg frem et produkt fra dette merket. Det er et høyt elsket produkt av mange, et ærlig og fantastisk produkt.


Er det ett produkt du skal investere i, er det SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT. Den lette moussen trekker raskt inn i huden og etterlater huden silkemyk og fuktet, i tillegg til å jevne ut linjer.
SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT består av mikrokarbonerte bobler som gir nytt liv og energi til huden.

Mikrobobler holder en enestående konsentrasjon av karbondioksid, som senker den midlertidige pH-verdien i røde blodceller og hjelper til med å slippe ut oksygen. Frisk oksygen forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper det ytre hudlaget med å friske opp og jevne ut hudtonen. Moussen

etterlater huden fuktet, glødende, og med færre fine linjer.


Lyst på silkemyk og plettfri hud?


Koishimaru Silk har alltid vært en hovedingrediens i SENSAI sine produkter, og er kjent for en enestående kvalitet som kler huden i luksuriøs komfort. SENSAI sine egne forskere har i tillegg testet og bevist at Koishimaru Silk har evnen til å fremme produksjonen av hyaluronsyre, en naturlig substans i huden som er essensiell for å oppnå plettfri og myk hud.


Bruk: Påføres morgen og kveld etter rens som det første steget i din daglige dobbel fukt-rutine. Fortsett deretter med emulsjon og/eller krem.Kanskje noe å sette på ønskelisten til jul?


- Lise

bottom of page