top of page

Issey Miyake IGO

Dette er sommerens on-the-go duft.Den nye linjen fra Issey Miyake, IGO, er helt perfekt for deg som ønsker å ha med parfymen din når du skal ut på tur. Duften har nemlig både parfyme i selve flakongen i tillegg til i korken. Dette betyr at du kan la flasken stå igjen hjemme og ta korken, som inneholder parfyme, med deg. Den er lett, uknuselig og enkel å ha med. Helt perfekt enten du skal på reise eller om du har lyst til å ha parfymen lett tilgjengelig for å kunne freshe deg opp i løpet av dagen.


Det finnes tre ulike dufter i IGO-linjen. To forskjellige parfymer til dame, og en for herre.

Igo L'eau D'issey Eau de Toilette for dame:

En unik, lett og behagelig duft med inspirasjon fra vann. Parfymen har noter av melon, lotus og rose i topp. Et hjerte av Pion og Liljekonvall gir en nydelig duft av friske blomster. Dette står i behagelig kontrast til lette noter av sedertre i bunn.


Issey Miyake Igo Nectar D'issey Eau De Parfum for dame:

Dersom du liker en myk og varm, men samtidig lett parfyme vil du elske denne. Med noter av fruktig pære, varm rose og kremet sandeltre er dette en enestående og klassisk duft med sin egen vri.


Igo L'eau D'issey Pour Homme Eau de Toilette for herre:

Leau Dissey Pour Homme er en frisk, aromatisk og treaktig duft for menn. Du finner freshe noter av sitrus. Yuzu, sitron og mandarin. Akkorder av lotus og kanel finnes i hjertet. Bunnoter av musk, seder og tobakk.bottom of page