top of page

INVICTUS VICTORY - EN MODERNE HELTInvictus, herreduften som ble lansert i 2015 tok markedet med storm og er fremdeles en av verdens best selgende dufter. Ikke så rart, duftene fra Paco Rabanne favner bredt, det er dufter som er lette å bære, som gir komplimenter, som gir følelsen av selvsikkerhet. Invictus, navnet til en helt, den uovervinnelige, seiersherren, han som kjempet – og vant. Det er duften av seier, av vinneren, av en ekte mann. Duften er som et adrelalinkikk, en energiboost på flaske.

Nyheten Invictus Victory er duften for dagens vinner. En ultramoderne duft for den moderne mann. En mann som alltid kjemper for å overgå seg selv, han vinner sine egne kamper, han er på en reise, en utvikling, og han seirer selvsagt, han overgår seg selv mer enn noen gang. Han er ikke bare en helt, han blir en kvinnes helt, og han er verdig sin seierspokal, sitt trofe. Det er en fantastisk ny duft som inspirerer til enda større mål og enda nye seire.Invictus Victory er en dypere, sterkere, mer markant duft. Og den overbeviser.

Vi ser det allerede på flakongen. Hel svart, matt topp, seiers V i gull som eneste dekor. Det er moderne, trendy, urbant, teckno og det appelerer. Duften matcher flakongen, den er mørk, dyp, sensuell og varm. Vi får assosiasjoner til en mann med tiltrekningskraft, maskulinitet, spenning og forførelse.Pirrende krydret sitrus pepper åpner duften og leder raskt veien til en varm akkord av amber, krydder, vanilje og røkelse. En aromatisk orientalsk duft som preges av røk, tre, varme, spenning og sensualitet.

For en helt, for et trofe, for en vinner, for en duft!

bottom of page