top of page

Influencer Event

Skrevet av : Stine, salgs koordinator hos Blivakker.no /Cocopanda.com


Blivakker.no og søsterbutikkene i Cocopanda har gjennom lang tid hatt en rekke samarbeid med forskjellige influencere. For rundt 2 år siden nevnte vår svenske markedsfører, Sara, at det kunne være spennende å invitere influencere, til å tilbringe tid sammen med oss og vår bedrift. Siden den gang har vi allerede arrangert 5 forskjellige eventer, med fantastisk suksess! Første gangen vi arrangerte i Blivakker var 23.-2 4. august hvor vi fikk besøk av to av Norges største bloggere; Martine Halvorsen og Isabelle Eriksen.

Dette er en super mulighet for oss i Blivakker til å lære og kjenne menneskene bak bloggene, instagram profilene og youtube filmene, og se hvordan de arbeider!Vi hadde 2 fantastiske dager sammen med Martine & Isabelle! Jeg og Andrea møtte dem på flyplassen torsdag morgen og dro direkte ut på båttur slik at de fikk oppleve den nydelige skjærgården i Kristiansand<3Vi ankom Fiskebrygga og dro direkte til Escape Room, hvor vi virkelig skulle få bli bedre kjent og samarbeids egenskapene ble satt på prøve. Escape Room er et konsept som går ut på at man blir låst inne i et (eller flere rom) rom, og må løse en rekke gåter og utfordringer for å klare å komme seg ut.

Problemet er at man har kun 60 minutter til rådighet. Det skulle raskt vise seg at dette var en harmonisk gjeng som jobbet fantastisk sammen og kom seg ut med 10 minutter igjen på klokka. Kan for øvrig nevne at dette rommet har en suksessrate på 34%, noe som vil si at 66% av dem som prøver dette rommet, ikke kommer seg ut innen 60 minutter.Deretter dro vi videre til Dyreparken i Kristiansand, hvor vi fikk foredrag og omvisning.

Vi fikk lov til å være med å mate dyrene og fikk nærkontakt med flere av de flotte dyrene som bor i Dyreparken.


Etter litt hviletid på hotellet var vi klar for kveldens festligheter, hvor vi hadde en deilig middag og ble enda bedre kjent med hverandre.


Vi var også inne i Blivakker Markens, vår første fysiske butikk- den er vi skikkelig stolt av<3
Dag nr 2 startet vi med å fly helikopter opp til kontorene våre.
Der fikk Martine & Isabelle foredrag om bedriften vår og ble bedre kjent med hvordan vi jobber. De fikk dessuten kjøre lift og du kan trygt si at den guidede turen ble tatt til nye høyder!!Resten av dagen tilbrakte vi sammen på kontoret, hvor vi også viste frem fotostudioet vårt, og gjorde live-video på Instagram og annet gøy på sosiale medier.

For vår del var det veldig hyggelig å kunne vise hvordan Blivakker.no arbeider, og hvor mye god jobb som ligger bak Norges største skjønnhetsbutikk på nett. Vi setter også veldig pris på at Martine og Isabelle ville tilbringe 2 dager sammen med oss, og lot oss få et innblikk i hvor mye arbeid de legger ned hver dag for sine lesere og følgere.

TUSEN TAKK MARTINE & ISABELLE <3 Vi hadde det sååå gøy med dere!

Hvis du ønsker å lese om opplevelsen av besøket til Martine og Isabelle, kan du gjøre det her:


Martine >

Isabelle >

Bildedryss fra Isabelle >


Er du over 18 år og ønsker å samarbeide med oss i Blivakker.no, send en mail til:

marked@blivakker.no

bottom of page