top of page

HVORFOR SKAL DU VASKE HÅRET ETTER TRENING?

Vi har blitt stadig mer opptatt av trening og flere lever en aktiv livsstil. Trening og fysisk aktivitet fører gjør at vi dusjer oftere og i større grad kan tørke ut både hud og hår. Et av de vanligste spørsmålene vi blir fortalt: må jeg vaske håret etter hver treningsøkt? Svaret er ja, men med de riktige hårpleieproduktene som ikke svekker hodebunnen.

Tre grunner til å vaske håret etter hver treningsøkt:

1. Skadelige bakterier akkumuleres i hodebunnen hvis vi ikke vasker håret etter hver treningsøkt.

2. Uvasket og skittent hår kan føre til vedvarende problemer med kløe og flass.

3. Hvis vi går for lenge med skittent og svett hår, spesielt hvis det er satt opp i strikk, vil ikke hodebunnen kunne puste eller tørke, noe som kan føre til soppinfeksjon.

Mange bekymrer seg for at flere vasker vil føre til fetere hodebunn, men dette kan unngås forutsatt at du bruker de riktige produktene. Velg derfor milde og fuktighetsgivende hårpleieprodukter som renser dypt uten å tørke ut eller spenne håret og hodebunnen.

Björn Axén Sport er en hårpleieserie spesielt utviklet for personer med en aktiv livsstil. En skånsom serie som inneholder de aktive ingrediensene peppermyntolje og organisk tea tree olje, milde oljer som renser i dybden og samtidig nærer hodebunnen. Produktene er egnet for de som ønsker friskt hår mellom treningsøkter uten å gå på kompromiss med hårhelsen eller risikere et fetere hår.

Sport består av sjampo og balsam samt en helt ny type gel. En saltvannsgelé som tilfører tekstur og gjør det lettere å også style fuktig hår. Tre dermatologisk testede og veganvennlige produkter som alle skal ha i gymbagen.


BJÖRN AXÉN BJÖRN AXÉN BJÖRN AXÉN

Sport Salt Water Gel 100ml Sport Shampoo 250ml Sport Conditioner 250ml


Les mer om produktene her.

bottom of page