top of page

Hvorfor er det viktig med rutiner? 🤷‍♀️Visste du at kroppen har sin egen klokke og sin egen rytme? Dersom du bruker hudpleie i samsvar med denne får du et større utbytte av serum og kremer, du ser et større resultat!


Hvorfor har vi egentlig en dagkrem og en nattkrem? Jo nettopp fordi huden jobber så forskjellig dag og natt. Hudens oppgave om dagen er å beskytte, om natten skal den reparere og fornye. Cellene våre er i tillegg så smarte at de jobber i samsvar med klokka. Vi vet at vi trenger åtte timers søvn for god restitusjon, men det er ikke likegyldig når. Den største restitusjonen er etter elleve om kvelden. Klokka elleve går cellene fra å gjøre den beskyttende oppgaven til å gjøre den reparerende oppgaven. Altså må vi gjøre som Askepott, komme oss i seng innen midnatt. Har du en god nærende nattkrem vil denne jobbe best akkurat da. Du vil se et større resultat.


Hvor fantastisk er det ikke at det finnes en liten hjelper. Når du vet du ikke klarer å sove åtte timer, når du er bekymret og vrir deg i sengen. Filorgas NCEF Night Mask er åtte timer søvn på boks. En ting er at den er fantastisk å påføre. En lett gelekonsistens som smelter på huden. Men det viktigste er at den «lurer» cellene til å tro at de sover, den «bysser» cellene i søvn. Stress, som ødelegger cellene, dempes og aktivitet fra melatonin-CX økes. Tretthetstegn viskes ut, huden får glød, volum og fasthet. Du ser ut som Askepott, uthvilt, fresh og klar for en ny dag – din nye hverdag.

bottom of page