top of page

HVORDAN FINNE DEN PERFEKTE JULEGAVEN?

PERFEKTE JULEGAVER TIL HAN:


DOLCE & GABBANA - K EDT

K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette fanger essensen av en mann som er i sitt rette element. Han er sjarmerende, ambisiøs og familiekjær – en moderne hverdagskonge. Duften fremkaller den friske duften av skogkledde toskanske åser og middelhavsbris, og vekker øyeblikkelig følelsen av å være i Italia. Friskheten kommer fra saftig blodappelsin og siciliansk sitron, mens lavendel og sedertre skaper et aromatisk og maskulint uttrykk. Gavesettet består av: Dolce & Gabbana K by Dolce&Gabbana Eau De Toilette 50ml, og

Dolce & Gabbana K by Dolce&Gabbana After Shave Balm 50m


ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY

Issey Miyake lar seg inspirere av naturen, og bruker sjeldne ingredienser, som skaper unike duftsammensetninger. L’EauD’Issey er en frisk, aromatisk og maskulin duft. Friskheten kommer fra ulike citrusnoter som yuzu og lime, mens de aromtiske notene stammer fra koriander og kanel. Helt i bunn finner vi ingredienser som sedertre, tobakk og vetiver som skaper et maskulint uttrykk. Dette er duften for den maskuline mannen som ønsker en frisk parfyme.


Settet inneholder: L’EauD’Isseyedt 75ml, og en Shower Gel 50ml.


PERFEKTE JULEGAVER TIL HENNE:


NARCISO RODRIGUEZ - FOR HER PURE MUSC

For her Pure Musc er en avhengighetsskapende og sensuell duft. I hjertet av parfymen finner vi Narciso Rodriguez’ signaturingrediens, musk, som skaper et sensuelt uttrykk. Musk blir omsluttet av jasmin og appelsinblomst, og avsluttes med en silkemyk touch av cashmeran, rav og patchouli. I tillegg egner parfymen seg perfekt til «layering» med de andre «For Her» duftene, slik at hun kan kreere sin egen unike duft. Settet inneholder: For her Pure Musc EDP 30ml, og en Body Lotion 50ml.


DOLCE & GABBANA - THE ONE EDP

Dolce & Gabbana The One EDP hyller den sterke og modige kvinnen. Duften er overdådig, forførende og minneverdig for en unik utstråling. Med friske noter fra bergamott og mandarin blir duften sprudlende. I hjertet av duften finner vi noter fra litchi og saftig fersken. Helt til slutt avsluttes duften med en orientalsk vanilje og søt musk, som skaper en sensuell og forførerisk parfyme.


Settet består av: The One EDP 30ml, og Body Lotion 50ml.


ZADIG & VOLTAIRE - THIS IS HER!


Dette er den perfekte duften til hun som følger trender, og har et karismatisk og smilende vesen. Duften inneholder sensuell jasmin, orientalsk vanilje og signaturnoten til Zadig & Voltaire i bunn: sedertre. This is Her! er en unik og urban duft som fanger essensen av den moderne kvinnen.


Settet består av: This is Her! EDP 50ml og Body Lotion 50ml.

bottom of page