top of page

HUDPLEIERUTINEN - steg for steg

Oppdatert: 16. aug. 2021
Steg 1: RENGJØRING

Rengjøring av huden gjelder ikke bare de som bruker sminke, men også alle andre.

Hver dag utsettes huden for varme, kulde, forurensing, talg, døde hudceller og smuss.

En frisk og nyrenset hud gir bedre tilgang for pleiende og velgjørende ingredienser som finnes i hudpleieproduktene dine.
Steg 2: TONER

En toner hjelper huden din å finne sin riktige pH-balanse.

Ved rens av ansikt blir nemlig pH-verdien i ubalanse. Toner mykgjør og forbereder huden for optimalt fuktighetsopptak etter rens.


Steg 3: SERUM

Kosttilskudd til huden! Serum når dypest ned i huden og gir best effekt på hudens levende celler. Av alle produkter i hudpleierutinen er serum det mest effektive produktet.
Steg 4: ØYEKREM

Huden rundt øynene er tynnere og mer følsom enn ellers i ansiktet, derfor bør en benytte egne produkter tilpasset øyne. I likhet med andre hudpleieprodukter kan øyekrem tilpasses etter behov og hudtype.Steg 5: FUKTIGHETSKREM

En god fuktighetskrem er en viktig del av hudpleirutinen, uansett hudtilstand eler hudtype. Mens serum jobber dypest ned i huden, jobber fuktighetskrem med den ytterste delen av huden og beskytter mot ytre påvirkninger som vind, varme og forurensing. Noen fuktighetskremer kommer også med solfaktor som beskytter mot skadelig UV-stråling hele året.Steg 6: ANSIKTMIST

Spray til ansikt som tilfører masse fukt uten at huden føles tørr eller stram. Ansiktmist kan benyttes fler ganger i løpet av dagen for å «friske opp» og gi ny glød til huden. Noen ansiktmister kan også være et setting-produkt som får sminke til å holde lengre.

Be Good To Your Skin. You’ll Wear It Every Day For The Rest Of Your Life!bottom of page