top of page

Hudpleiens kunst!

Shiseido viser deg hvordan du oppnår den ideale huden
Hudpleie er en kunst i Asia, og Shiseido har vært et av de mest pålitelige skjønnhetsselskapene i verden i siden 1872. De har siden vært en av de største driverne i innovasjon innenfor hudpleie.

Etter flere år med forskning, har Shiseido utviklet en helhetlig tilnærming til hudpleie. Det handler om å forsvare og reparere huden. Her viser vi deg stegene for å forsvare huden din og fremtidssikring av din hud med Shiseidos rense og Ultimune-serie. Dette er produkter alle kan og burde bruke i sin hudpleierutine.


RESNSE RITUALET

Asia er dobbeltrensing av huden normalen. Dobbelrensing er; den første rensen fjerner makeup og den andre rensen dyprengjør huden.

Første rens, Refreshing Cleansing Water, dette er et skånsom vannbasert rens som fjerner makeup og smuss uten å tørke ut huden. Du blir etterlatt med en myk og behagelig hud. Påfør et par pump på en bomullsdott og gli over ansiktet og hals helt til alt av makeupen er borte.
Andre rens, Extra Rich Cleansing Milk, perfekt for den tørre og sensitive vinterhuden. Den inneholder hylauronsyre, og citrus frø ekstrakt for å øke hudens regenerering. Brukes hver morgen og kveld, skummes opp med vann.

Som en erstatning for den vestlige toneren, har Shiseido sine fuktighetsgivende og balanserende softnere. Dette er siste steget i renseritualet.
Revitalizing Treatment Softner, blanser huden, gjør den mer mottakkelig for annen hudpleie, samtidig som den mykgjør og plumper huden. Etter 4 uker, vil huden bli mer tonet, mer motstandsdyktig mot tørrhet og ruhet.

For best resultat, bruk 3 pumper på en bommusdott, og gli den forsiktig over ansiktet og halsenSELVFORSVAR MED ULTIMUNE
Etter 26 år med forskning har Shiseido har oppdaget viktigheten av hudens immunforsvar.

Ultimune booster hudens immunforsvar, dette forhindrer en akselerert aldring,

Ultimune Power Infusing Concentrate, Den styrker hudens immunforsvar, dette forhindrer for tidlig aldring og rynker, gjør huden mer motstandsdyktig, balanserer fuktnivået, og balanserer hudbarrieren. ALLE kan og burde bruke Ultimune som en del av sin hudpleierutine. Ultimune er forsikring for en god hud i fremtiden.

Påføres morgen og kveld til ansikt og hals,.
Ultimune Power Infusing Concentrate Eye, med samme teknologi som Ultimune Concentrate, designet for den senitive og skjøre huden rundt øyeområdet. Den øker motstandsdyktigheten. Beskytter mot friksjonsskader,. Motvirker poser, mørkeringer og rynker.

Påføres øyeområdet morgen og kveld, etter rens. Dersom du er tørr i huden eller ønsker ekstra pleie bruk denne før en annen øyekrem. Vi anbefaler Benefiance Wrinkle Smotthing Eye Cream for en uslåelig antialdrings effekt.bottom of page