top of page

HUDENS PERSONLIGE TRENER❤

Skrevet av Ilona Bartha, trener på FilorgaPeeling, scrub, ekfoliering – kjært barn har mange navn. Og et kjært barn er den helt klart, jeg kaller den hudens personlige trener. For denne treneren aktiverer cellene i det øverste hudlaget. Døde hudceller feies av banen, friske kommer til overflaten og får vist seg frem.


Jeg elsker å trene, jeg elsker å holde meg i form. Jeg liker å kjenne meg sunn og levende. Huden vår liker også en god treningsøkt, gjerne med den perfekte personlig treneren peelingen,- eller skrubben – eller eksfolieringen om du vil. Det finnes vel ingen raskere, bedre, mer effektiv anti-age produkt enn dette som gir så umiddelbare resultat. Og glød. Og selvfølelse.


Filorga har nå lansert en nyhet, Scrub & Detox. Dobbel scrub og dobbel detox. Mekanisk og kjemisk peeling, dobbel effekt, dobbelt så godt resultat. Vulkanske mikropartikler, fulle av gode mineraler, kjennes som en lett peeling på huden. Papain eksfolierer enzymatisk. Som en usynlig trener trimmer den cellene.


Scrub & Detox, som navnet sier, gir også detox til cellene. Treneren hjelper til med å kvitte seg med slaggstoff, forurensing, for mye sebum, fett. Aktivt kull virker som en magnet og trekker til seg de skadelige stoffene som kan hope seg opp i cellene. Polyfenoler, super antioksydanter hjelper avfallshåndteringen i cellene og beskytter mot ny opphopning av forurensning. Akkurat som etter en god treningsøkt får cellene hvile og påfyll, her med niacinamid og vitamin E. godt med fukt, betennelsesdempende og beskyttende. Det blir som den populære treningstimen HIT, maksimum effekt på minimum tid. 5 minutter og huden er fit. Masser det lette skummet i to minutter, la hvile to minutter, skyll av. Max effekt, max glød, max trening.

Treneren kan ikke bli bedre – huden min er i form!


- Ilona

bottom of page