top of page

HOT NEWS FROM NYX PROF. MAKEUP

Skrevet av Andrea, salgskoordinator Cocopanda.se og Cocopanda.dk

Tidligere i sommer kom NYX Prof. Makeup med en helt ny serie med lette sminkeprodukter, som en følge av den populære naturlige trenden «no makeup, makeup»

Mange produkter i serien ble utsolgt veldig fort og vi har nå fått påfyll.


NYX Prof. Makeup har nå utvidet den populære serien Bare With Me med 4 nye produkter som inneholder Hempolje og centella asiatica ekstrakt - ingredienser som er kjent for å være beroligende for huden.

Refresh Multitasking Spray:

fantastisk ansiktsspray som er beriket med aloe vera og agurkekstrakt og gir huden frisk glød, Det er nok med en liten dusj av sprayen for å forberede og sette makeupen og friske opp looken. Misten gir huden duggfrisk glød, minimerer synligheten av porer og gir opptil 8 timers fukt.


Tinted Skin Veil :

en lett foundation i flere nyanser som gir fukt og lar huden puste i flere timer.


Hydrating Jelly Primer:

gelprimer som gir fukt til ansiktet og gjør porene mindre synlige for en oppkvikket og frisk glød. Den vannbaserte formelen skaper et underlag som gjør det enkelt å legge makeup.


Hydrating Cheek Tint :

blush på stick! Fargen får deg til å se fresh ut, glir lett på huden og er lett å duse ut på kinn og lepper. Gir naturlig glød og etterlater huden fuktet i opptil 8 timer. Perfekt å ha med i vesken når du er på farten


Hemp Blottning Paper : gir en jevn matt look og fjerner overflødig olje fra huden. Den reisevennlige pakken inneholder 50 ark som er beriket med hampolje. For normal til fet hud.


Hemp Radiant Perfecting Primer :

forbereder ansiktet før makeup og demper ujevnheter med sin lette og fuktighetsgivende konsistensen. Primeren er formulert med mikroperler og kommer i en universal nyanse som tilpasser seg til hudtonen og gir en strålende, revitalisert glød. Gir 24 timers fukt og passer til alle hudtyper.


Hemp Lip Conditioner :

Leppebalsamen er beriket med hampolje som gir leppene masse fukt og glans.


Hemp Brow Setter :

Den pleiende formelen er beriket med hampolje og gjør det enkelt å prime, pleie og fiksere brynene. Påføres som siste trinn i brynsrutinen, eller brukes alene.


Shop dine favoritter her <3
- Andrea

bottom of page