top of page

HJEMMESPA FRA A TIL Å⭐Vi holder oss hjemme. Vi blir oppfordret til det. Tiden for hjemmespa har kommet. Vi koser oss, vi cocooner oss, det er tid for å ta vare på kropp og sjel. Her kommer hjemmespa – ord, inspirasjon, forklaring fra Filoga - fra A til Å

A: AMINOSYRER – jeg starter med disse. Essensielle molekyler som skal dypt ned i huden for å danne nytt protein. Protein som kollagen og elastin, viktige for å holde huden oppe, hudens «madrass». Finnes i kjerneformulaen til alle Filorgas produkter.


B: B3 VITAMIN – eller niacinamide. Et vitamin det mye er snakk om nå i hudpleie. Perfekt for deg med sensitiv blandingshud. Et fantastisk vitamin som hjelper ømfindtlig hud ved å binde fukt, kontrollere betennelser og dempe rødhet. Finnes i Scrub&Detox, en peeling som gir ny hud effekt på få minutter. Brukes etter rens som trinn 2 i vår hjemmespa behandling, etter rens.


C: C VITAMIN – finnes i kjerneformulaen til alle Filorga produkter. Her fungerer vitaminet som en sterk antioksydant. Innkapslet c- vitamin finner vi i NCEF intensive. Sammen med retinol vil c-vitaminet jobbe intenst på linjer, rynker og fasthet i huden. Brukes etter rens og masker, før ansiktskrem. Trinn 5 i vår hjemmespa.


D: DRIKK VANN – fukt er viktig for både kropp og hud. Uten vann fungerer ingen prosesser i huden.


E: ELASTIN – fibre i huden som gir støtte og spenst. Gode elastinfibre motvirker slapp hud uten konturer. Lift Designer stimulerer elastinet, Lift Structure bevarer elastinet, Sleep&Lift gjenoppbygger elastinet. Brukes som henholdsvis trinn 5 og 6 i vårt hjemmespa regime.


F: FET HUD – fet hud trenger ekstra god behandling. Vær nøye med rens og peeling og ikke bruk for sterke produkter. Peeling som Scrub&Detox er perfekt, men ikke masser ved betent akne. Fukttilførsel er noe av det viktigste for fet hud. Hydra Filler Mat fukter og inneholder samtidig et kompleks som stabiliserer huden. Beroligende og betennelsesdempende. Enzym fra papaya motvirker nye urenheter. Trinn 5 i vårt hudpleieregime.


G: GLASS SKIN – et relativt nytt begrep innen hudpleie. Kommer fra Korea og refererer til perfekt hud uten synlige porer, mye glød, transparent hud. Dobbel rens anbefales, deretter følger flere trinn med fukt. Trylleproduktet her er Filorgas NCEF essence. Dette er et fuktvann, gir umiddelbar og langvarig fukt. Huden føles som nybadet av gode ingredienser. Produktet er også svært beroligende og beskyttende. Bruk som trinn 3 og / eller mellom alle trinn. Etter rens, før maske, etter maske, før serum, kan og legges flere ganger etter hverandre.


H: HYALYRONSYRE – hudens egen fuktbinder. Dessverre taper vi raskt hyalyronsyre. Derfor er den så viktig å tilføre gjennom hudpleien. Sol, uv stråler, aircondition og lys fra dataskjermer reduserer vår egen hyalyronsyre. Vi er alle fuktfattige! I Filorga produktene finner vi innkapslet hyalyronsyre. Dette gjør at vi får ny fuktbinder dypt nede i huden, ikke bare på hudens overflate. Dermed plumpes og fylles huden. Ekstra stimulans på hyalyronsyrenivået finner vi i Hydra Hyal og Hydra Filler. Trinn 5 eller 6.


I: IRRITERT HUD: stresset hud. I dagens samfunn opplever vi flere og flere med irritert og stresset hud. Hydra Hyal er det perfekte dagserumet. Ikke bare gir det huden den nødvendige fukt, men den vil også styrke huden. Trinn 5.
J: JENTEKVELD: nei vi besøker ikke hverandre. Men prøv et hjemmespa over face time. Et face time spa!


K: KRONOSFÆRER: vanskelig, men viktig ord hos Filorga. Dette er del av kjerneformulaen i alle produktene. Det er et fantastisk leveringssystem som muliggjør store molekyler å trenge dypt ned i huden. Dermed oppnår vi effekt. Synlig effekt av produktene, noen umiddelbart, pleiende kremer allerede etter 7 dager.


L: LATTER: en god latter forlenger livet sies det. Ikke glem det i disse tider, hold humøret oppe, det synes på huden!


M: MASKER: det er vel ingen produkter vi forbinder så mye med hjemmespa som masker. Med en maske bader vi huden i aktive gode ingredienser. Fantastisk. Dette gir umiddelbare synlige resultat. Husk at dersom man bruker masken jevnlig gir det ytterligere effekt på huden. Gode masker nå er Oxygen Glow Mask og Meso Mask. Begge gir super glød til huden. Askepottmasker! Trinn 3 eller 4 i vårt program.N: NATTKREM – hvorfor egen krem om natten? Huden jobber forskjellig dag og natt. Om dagen skal den beskytte, om natten foregår den store repareringsprosessen. Da kan gode ingredienser som bygger kollagen og elastin komme enda mer til nytte. Vi gjenoppbygger slik at huden blir sterkere, smidigere, fastere, jevnere. Får du ikke nok søvn synes det på huden. Får du ikke 8 timers god søvn så bruk NCEF Night Mask, 8 timers søvn på krukke. Trinn 6 i vårt program.


O: OKSYGEN: vi lever ikke uten oksygen. Ikke huden heller. Oksygen er mat til cellene våre. Filorga har en hel linje der ekstra oksygen tilføres cellene. Inspirert av karboxyterapi vil disse produktene perfeksjonere huden. Vi kaller kremen en mirakelkrem, an askepottkrem. Ny, fin, vakker porselenshud. Oxygen Glow Cream og Oxygen Glow Eyes. Trinn 6 i programmet.


P: PEELING: noe av det viktigste vi kan gjøre for å beholde god hudkvalitet. Sunn, frisk hud. Som hudens personlige trener. Vi må fjerne døde hudceller slik at nye friske hudceller kommer tiloverflaten. Det gjelder alle hudtyper, tørr som fet. Til normal/ blanding/ fet bruk Scrub&Detox, til normal/ tørr hud Scrub&Mask. Trinn 2.


R: RENS: vårt første trinn i hjemmebehandlingen er å rense huden godt. Smuss og makeup må fjernes før vi i det hele tatt kan begynne å tenke på at gode ingredienser kan penetrere ned i huden. Ikke kast bort penger på kostbar hudpleie dersom du ikke renser. Filorgas Cleansing Foam kan brukes av alle hudtyper. Dette renseproduktet fjerner også make up godt. Micellar Solution er et 3 i ett produkt, den renser godt, men kan og ypperlig brukes i en dobbelrens. Denne vil også sette hudens ph nivå tilbake til det normale etter rens. Trinn 1.


S: SERUM – i et hjemmespa hopper vi ikke over serumet. Dette er et produkt der molekylene er mindre, kommer dypere ned i huden og gir økt effekt av påfølgende pleie. Skreddersy ditt hudpleieprogram med et serum. Er du i tvil bruk Hydra Hyal, et produkt for alle. Trinn 5.


T: TRETTE ØYNE: faktum er at vi har fått en ny helseplage. Da snakker vi ikke om et farlig virus. Vi sover for lite, vi sover betydelig mindre enn for noen år tilbake. Tretthet eller fatigue kommer først til uttrykk i øyepartiet. Det viser seg som poser, mørke ringer og fine linjer. Bruk en god øyekrem, klapp den langs øyebenet morgen og kveld, og her trenger man ikke mye produkt. Optim Eyes øyekremen motvirker tretthetstegn og gir effekt allerede etter tre dager. Verd å forsøke.


U: UREA. Urea er del av hudens naturlige fuktbindere. Viktig ingrediens i hudpleie da den gir og fanger opp fukt til cellene. Vi finner den bl a i Universal Cream. En krem som kan brukes på hele kroppen. Bruk den nå når hendene er såre etter håndvask og håndsprit. Kremen reparerer sår, lindrer kløe, bygger opp huden igjen. Masser den på hendene mens du venter på at ansiktsmasken jobber.


AA: ANTI-AGE. Filorga er et anti age merke. Vi har vært igjennom et helt hjemmespa prodgram med gode produkter som jobber i takt med huden. For anti age betyr ikke at vi skal kvitte oss med rynker og linjer. Det betyr at alle produktene jobber i takt med hudens aldring, vi gir det beste til huden når trenger det og der den trenger det.

God spa-dag!


- Filorga teamet

bottom of page