top of page

Hair care på vinteren ✨

Ta vare på håret i vinterkulden!


På denne tiden av året med minusgrader ute, tørr luft og oppvarmet temperatur inne er det mye fokus på ekstra pleie til huden. Men husker du på å gi håret ditt også det lille ekstra?

De store temperaturforskjellene mellom inne og ute nå på vinteren kan ofte gjøre at håret føles tørt og livløst.

Det er derfor viktig med produkter som tilfører ekstra fuktighet. Har du farget og behandlet hår vil det også trenge proteiner og vitaminer for å bygge opp igjen håret, og for å beskytte fargen og glansen. Unn deg gjerne en god hårkur også en gang i blant for ekstra pleie!

Elektrisk hår er et kjent problem på denne tiden, som resultat av oppvarmet luft og tykke klær, skjef og luer som dras over hodet mange ganger til dagen.Dette er det mange fine leave-in produkter som kan hjelpe mot.

Ikke gå ut med vått hår! Vannet som er igjen i hårstrået fryser fort til is, og trekker ut hårets naturlige fuktighet. Å ta på lue hjelper ikke særlig så lenge håret er vått, og vil i tillegg lage ett tett klima for hodebunnen som kan gi kløe og irritasjon. Så husk: tørk alltid håret før du går ut. Og glem ikke varmebeskyttende produkter om du føner eller varmebehandler håret ditt.Ekstra fuktighet:


Sjampo

En mykgjørende sjampo for normalt til tørt hår med arganolje som gir fuktighet og glans. Inneholder også proteiner som virker styrkende og beskyttende for håret. 100% vegansk.


Balsam

En mykgjørende balsam for normalt til tørt hår med arganolje som gir fuktighet og glans. Inneholder også proteiner som virker styrkende og beskyttende for håret. 100% vegansk.


Kur

Gir en dyp virkende og nærende behandling for slitt tørt og skadet hår. Inneholder arganolje som bidrar til å gjenopprette fuktigheten i håret samtidig som den tilfører glans og proteiner. 100% vegansk. Påfør i håndkletørt hår og la den virke i 5-15 minutter. Skyll godt.


Her kan du kjpe alle tre produkter fra ByNoor-serien til en spesialpris<3Du kan med stor fordel la hårkur virke over natten. For å unngå søl på puten er disse nattluene fra Shelas helt geniale!


Nattlue er populært for flere formål. Bruk av en nattlue vil forhindre friksjoner i håret – noe som sørger for å redusere frizz. I tillegg vil den også bevare dine krøller gjennom natten.bottom of page