top of page

Høstkos & egenpleie<3

Skrevet av Karen, innkjøper Haircare, Blivakker.no &Cocopanda


Høsten kommer snikende inn på oss enten vi er klare eller ikke.

Vinden blir kaldere og kveldene blir mørkere. Men denne årstiden har en sjarm den også!


Det finnes ikke noe deiligere enn å tenne et stearinlys på badet, og fylle badekaret med varmt vann og masse skum<3Durance badeskum og dusjgele Oliven inneholder økologisk olivenolje fra Nyons, og har en beskyttende ekstrakt fra olivenblader. Den skummer godt og er et veldig godt valg til badeskum.

I tillegg lukter den helt fantastisk


Mens du fyller badekaret, er det ikke så dumt å bruke tiden på en bodyskrubb.

Tree Hut skrubbene er en såkalt sukkerskrubb som eksfolierer kroppen. Den fjerner døde hudceller, så du er helt klar til å synke ned i det deilige vannet.

Visste du forresten at du helst skal være helt tørr når du foretar en bodyskrubb? Slik vil den være mye mer effektiv

Etter at du har skyllt deg godt, er det tid for å synke ned i badekaret, lukke øynene og høre vinden og regnet utenfor. Kanskje sette på litt musikk?Nå har du renset hele kroppen før du legger deg i et badekar fylt med fuktighetsgivende badeskum. Men selv om du har ligget i dette, kan huden føles litt stram når den tørker. Det norske været går hardt utover huden, og det er viktig å ta vare på den. Ikke bare i ansiktet!

Tree Hut har body butter som låser inn fuktighet og fukter i dybden. Så kan virkelig anbefale å avslutte hele "badet" med denne.
Nybadet og velduftende kan du nå legge deg på sofaen og nyte et par episoder av favoritt serien😉


God høst!

- Karen

bottom of page