top of page

HÅRPRODUKTENE DU BØR VITE OM DENNE VÅREN


Lurer du på hva som er de nyeste hårproduktene i 2022?

Her er de beste nyhetene for håret ditt denne våren...


 


KEVIN.MURPHY SCALP.SPA.TREATMENT

En beroligende skummaske som fjerner smuss og overdrevne oljer fra hodebunnen for å holde den frisk og sunn. Ingrediensen hyaluronsyre er en hudpleieingrediens som fungerer som en magnet for fuktighet og hjelper til med å lindre dehydrering. Sellerifrøekstrakt beroliger og fukter en irritert og tørr hodebunn. Masken tynger ikke håret.


Kjøp Kevin Murphy Scalp Spa her.

 


OLAPLEX NO. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING STYLINGSERUM

Et beskyttende antioksidant-styling-serum som hjelper håret med å holde formen og skyve bort skader fra frie radikaler. Forurenset luft sammen med frie radikaler skader både ytre og indre deler av håret. Dette fører til blant annet floker, statisk elektrisitet, tørrhet, håret blir svakere og brekker og stylingen kan holde dårlig. Kraftig og antioksidantrik rød algeekstrakt kombineres med Olaplex Bond Building Technology™ i et vektløst, leave-in, silikonfritt hårserum som fungerer som et skjold mot forurensning, varme fra stylingjern og frie radikaler før de skader håret. Varmebeskyttelse opp til 232 grader, sateng-glans og styling-minne.


Kjøp OlaPlex No. 9 Bond Protector Nourishing Stylingserum her.


 


BATISTE OVERNIGHT LIGHT CLEANSE

En fantastisk tørrshampoo. Med en ny og banebrytende formel blir håret ditt skånsomt, men effektivt oppfrisket og renset over natten. Infusert med kull, keratin og natron som bidrar til å rense og avgifte håret, absorbere overflødig olje og fjerne urenheter som har bygget seg opp. En beroliggende duft fremmer også en indre følelse av avslapning. Nå kan du våkne opp til friskt hår som både føles og ser fantastisk ut - din redning mellom hårvaskene!


Kjøp Batiste Overnight Light Cleanse her.


 


BALMAIN HAIR PERFUME

Hair Perfume er en hårduft inkludert pumpe som inneholder en luksuriøs hårduft som øker sansene og gir en frisk og harmonisk følelse til håret. Parfymen tilfører næring, samtidig som den reparerer og beskytter håret. Parfymen bevarer hårets farge.


Kjøp Balmain Hair Perfume her.


 


L´ORÈAL PARIS MAGIC RETOUCH PRECISION

En presis fargebørste til midlertidig dekning av grått hår. Fargebørsten skjuler ettervekst og grått hår umiddelbart. Magic Retouch vaskes lett ut med sjampo og gir en midlertidig dekning av grå hår. Effekten varer til den vaskes ut med sjampo. Den matcher hårfargen din perfekt og tørker rakst. Den smitter ikke av og holder inntil den vaskes ut.


Kjøp L´Oréal Paris Magic Retouch Precision her.


 KÈRASTASE CHROMA ABSOLU

Chroma Absolu-serien består av 6 produkter som du kan bruke til å ta vare på fargebehandlet hår hjemmefra. Det som er flott er at alle hårtyper kan dra nytte av denne banebrytende hårpleieserien til farget hår.


Kjøp Kérastase Chroma Absolu prouktene her.


 


REDKEN AMINO MINT SHAMPOO

Bekjemper fet hodebunn og etterlater øyeblikkelig hår og hodebunn med en frisk følelse, beroliget og renset. Mynteformelen med aminosyre styrkekompleks hjelper med å rense fet hodebunn og fukte hårets lengder. Den får håret ved hodebunnen til å føles oppfriskede og se rent ut. Denne shampooen gir en avkjølende følelse for hodebunnen og balanserer hårets pH-verdi. Passer til alle hårtyper og teksturer.


Kjøp Redken Amino Mint Shampoo her.


 


KEVIN.MURPHY.EVERLASTING.COLOR

Serien er fargelåsende, vektløst formulert med en sur pH som beskytter mot fargetap samtidig som produktene gir deg alle fordelene du kan forventede som glans og myhet. Har du kjemisk behandlet hår/farget hår er denne serien perfekt for deg. Bruk produktene i serien sammen for best resultat.


Kjøp Kevin Murphy Everlasting Color produktene her. 

REDKEN BLONDAGE HIGH BRIGHT

En serie som virker for å klarne, rense og lysne blondt hår som har blitt matt eller matifisert. Få en umiddelbart lysnet effekt* og la håret føles mykt og rent. Blondage High Bright er formulert med C-vitamin + vårt Brightening Care Complex for å øyeblikkelig lysne! Perfekt til alle typer farget, stripet eller naturlig blondt hår og holder blondfargen din lys og klar mellom frisørtimer.


Kjøp Redken Blondage High Bright serien her.


 


ARGANMIDAS

Argamidas har nådd toppen av luksuriøs hårpleie ved at alle produktene er beriket med det såkalte flytende gullet – 100 % ren arganolje. Oljen utvinnes i Marokko fra argantreets frø og sørger for å fukte håret i dybden og gi næring med vitamin E og essensielle fettsyrer. Hårpleieproduktene er helt uten sulfater og parabener, og de velgjørende ingrediensene er hurtigabsorberende for rask effekt. Med andre ord gull for håret!


Kjøp Arganmidas produktene her.


 
L´ORÈAL PROFESSIONEL SÈRIE EXPERT CHROMA CRÈME

Crème Shampoo er en profesjonell kremet shampoo som nøytraliserer uønskede toner i håret. Den inneholder fargepigmenter, og dens kremete konsistens nøytraliserer øyeblikkelig uønskede undertoner og gir intens næring til hårfiberen, uten å tynge ned. Håret blir mykt, og fargen blir frisket opp og mer glansfull.


Kjøp L´Oréal Professionel Série Expert Chroma Créme her.


 

BJÖRN AXÉN REFILL ORGANIC MOISTURIZING GENTLE SHAMPOO

En sulfatfri økologisk sjampo, beriket med aloe vera og nordiske sukkerroer, som skånsomt renser og hydrerer. Beroliger og fukter tørr og irritert hodebunn. Etterlater håret mykt, skinnende og sunt. 84 % økologiske ingredienser. Produktet er vegansk og dermatologisk testet.


Kjøp Björn Axén Refill Organic Moisturizing Gentle Shampoo her.

bottom of page