top of page

GUIDE TIL HVORDAN DU KAN TA VARE PÅ DEG SELV 💖1- HVORDAN VASKE HENDENE OG SAMTIDIG TA VARE PÅ HUDEN?


VELG RIKTIG SÅPE

Hvis huden er tørr, bytt til mildere såper som en olje eller skum. Hvis huden er rød og irritert, prøv å “vaske” huden med krem. De pleiende ingrediensene vil fukte og ta vare på huden.

UNNGÅ FOR VARMT VANN

Når du bruker litt for varmt vann vil dette svekke den beskyttende filmen på huden. Bruk heller varmt eller lunkent vann.

TØRRE HENDER

Etter å ha vasket hendene, ikke la vannet bli liggende på huden. Tørk med en gang, og trykk isteden for å gni med håndkle da dette kan irritere huden. Og til slutt, bruk håndkrem etter hver håndvask. Ikke glem å massere godt rundt neglebåndene.


BONUS:

Lag din egen fuktighetsgivende håndmaske. Bland sammen en spiseskje kokossmør og en teskje med honning. Påfør masken og ta cellofan, eventuelt silkehansker på hendene og la det ligge på i 10-15 minutter.


1- FØL DEG VEL MED EN RASK OG ENKEL GUIDE TIL NATURLIG MAKEUP

STEG 1:

Jevn ut huden med en lett cushion foundation som Synchro Skin

Self-Refreshing som tilfører fuktighet til huden og gir glød. Legg til en concealer om ønskelig.

STEG 2:

For å fokusere på øynene, må vi definere. Fyll inn brynene der du trenger det ved å bruke korte og presise strøk og børst igjennom. Prøv gjerne vår Brow Ink Trio som har blyant, svampeapplikator og børste. Bøy vippene for å åpne blikket med vår Eyelash Curler og til slutt påfør ett par lag med maskara, for eksempel Imperial MascaraInk som gir både lengde og definisjon.

STEG 3:

Få naturlig farge og glød i ansiktet ved å bruke en blush i kinnene. For en enkel påføring bruk Minimalist Whipped Powder Blush som enkelt blendes inn i huden.

For en solkysset effekt påfør som en W i ansiktet. Start øverst på kinnbena, gå under kinnet for så å gå opp på nesen, gjør det samme på andre siden slik at det danner en W-form. På leppene bruk en matchende leppebalm.

STEG 4:

Avslutt med en highlighter for å få strålende og vakker hud. Ta litt av den flytende highlighteren Synchro Skin Illuminator på kinnbena, nesen og pannen.2- UNNGÅ SKADER PÅ HJEMMEKONTORET

SITT RIKTIG

For å unngå skader både i rygg og nakke, tenk på posisjonen du sitter i. Sitt rett med ryggen inntil stolen. Lår og hofter skal være i en rett vinkel og føttene skal være flatt på gulvet. Albuene skal være langs kroppen. Dersom du ikke har et bord å sitte ved, unngå å sitte i sofaen eller sengen. Finn heller frem en pute å sitte på, inntil veggen med bena i kors. Bruk bøker til å lage et slags bord.

IKKE SE NED I SKJEMEN

Du skal kunne se rett inn i skjermen din. Bruk bøker eller andre gjenstander for å få skjermen din høyere opp, slik at du unngår å se ned i skjermen hele dagen.

STREKK DEG

Hver halvtime bør du reise deg opp og strekke på kroppen. Stå med bena i hoftebreddes avstand og bøy nakken ned. Rull på skuldrene og bøy kroppen fram for å strekke på ryggen. Hold posisjonene i 10 sekunder.

bottom of page